Eventyrlig indgang på årets Formex

Når Formex for 116. gang slår dørene op på Stockholmsmässan til august, bliver det med et indgangsparti kreeret af blomsterdesigner Anna Starrén.

Anna Starrén. Foto: Katrin Bååth/Stockholmsmässan

”Til august vil fokus være på kreativitet, fremadskuen og innovative samarbejder. Med temaet WE ARE ønsker vi at manifestere at Formex som messe har eksisteret i 64 år og fortsat vil være her i mange år frem. Som altid er vi her for vores udstillere og besøgende,” fortæller projektleder for Formex Sonja Björk Ebert.

Formex har i år valgt Anna Starrén til at skabe de eventyrlige rammer om messens legendariske indgangsparti, der tidligere er blevet designet af Design Agency Bang Universe, Tekla Severin, Lena Nyholm og Dennis Valencia. Anna Starrén er valgt på grund af hendes unikke og kreative tilgang til blomsterdesign, fuld af glæde og legesyge.

”For mig er Formex en frisk start og kickoff. Det er på Formex at jeg har valgt værktøjerne til min gigantiske kasse fuld af tricks. Gennem årene har jeg både være almindelig besøgende der foretog indkøb for en butik og også udstiller. Derudover har jeg bygget trendudstillinger og en cafe på vegne af Formex. Det føles skønt at have modtaget opgaven om at skabe hovedudstillingen for efteråret 2024,” fortæller Anna Starrén.

Indgangsudstillingen har fået titlen The shop in the Forest – A Nordic Fairytale, og skal udformes som en butik, hvor alle besøgende kan få inspiration og viden. Udstillingen tager udgangspunkt i Formex’ trendguide for efteråret 2024 samt udstillernes egne produkter.

”Jeg ønsker at skabe en parentes, hvor vi en stund kan lade os distrahere af håndværk og kreativitet. Forestil dig en overdrevet landbutik deluxe – en eventyrverden med det ene ben i fremtiden. En naturlig pause som åbner døren til noget vi aldrig før har set. Vi vil invitere de besøgende til en boblende verden af efterår og vinter med nordisk elegance og mystik. Direkte fra den sene sommervarme vil de besøgende møde et magisk miljø med nordisk håndværk, workshops, fabelagtige butiksomgivelser og meget mere, hvor bæredygtighed og håndværk møder maximalisme og eskapisme. Vi ønsker helt enkelt at tilbyde et rum, der både inspirerer til storstilet fremskridt og kreativitet,” slutter Anna Starrén af.

Formex finder sted på Stockholmsmässan d 27-27 august 2024.

Læs mere om Formex her.

IDL

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

14.06.2024Designbase.dk

Formland: Et oplevelsesunivers og en inspirationskilde

13.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Bredgade er stadig Bredgade

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Common Ground Symposium x Ikea

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign skudt i gang

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023