Første MCH-messe siden nedlukning: Iværksætterne spirer på Formland

Formland står for døren, og der er lagt op til glædeligt gensyn med netværk, inspiration og handel i højsædet, når branchen fylder messehallerne i Herning til MCH's første messe siden nedlukningen af Danmark. Særligt start-up miljøet blomstrer på messen.

Ida Holm og Mads Taiki Pedersen fra Taishō deltager for 2. gang. Foto: Pressefoto.

11.08.2020

Sponseret

Formland

Mens messeaktiviteten i de omkringliggende lande fortsat er præget af aflysninger og udskydelser, er MCH Messecenter Herning nu klar til at byde velkommen til Europas første interiør- og designmesse siden nedlukningen. 13.-16. august åbner Formland Autumn for 73. gang dørene til branchens fælles markedsplads med nærvær, netværksmøder og nye relationer på programmet.

Veletablerede danske virksomheder som Stelton, AIDA og Rosendahl Design Group og Georg Jensen står som vanligt klar til at tage imod de besøgende, mens flere af de nyeste spirer på designscenen tillige har meldt sig under fanerne. En lang række startups fra forårsmessens iværksætterevent, Creators Community, er blandt udstillerne, der således tæller iværksættere som den afrikanskinspirerede interiørvirksomhed Mumutane, ur- og smykkehuset House of Vincent, den bæredygtige smykke- og modevirksomhed Laøhlé og den japanskinspirerede plakatvirksomhed Taishō.

Iværksætterne ser muligheder
Den store tilslutning blandt iværksætterne glæder Lena Boel, ejer af konsulentvirksomheden BOEL Brand & Business og en fast del af juryen ved forårsmessens iværksætterevent - men den overrasker hende ikke:

- Covid-19 har været hård for mange virksomheder, men særligt iværksætterne har en evne til at være omstillingsparate, tænke kreativt og se muligheder. Flere er desuden stadig i begyndelsen af deres nyetablerede forretningseventyr, så de har mulighed for at identificere markedets nye behov og sadle om, forklarer Lena Boel og tilføjer:

- Samtidig er det også ekstra vigtigt for netop startups at vise flaget, møde branchen og fremvise deres produkter for at slå sig selv fast som brand, og til det formål er Formland det oplagte valg.

Signalværdien i Formland er stor
Det genkender duoen bag Taishō, Ida Holm og Mads Taiki Pedersen, der i fjor vandt TV 2-programmet 'Nybyggerne' og den seneste tid har optrådt på kanalens morgenflade.

- Der er enormt stor signalværdi for os i at være med på Formland, hvor hele branchen er samlet. Vi er et relativt nyt brand og kan bruge messen til at bevise over for både os selv og andre, at vi er kommet for at blive, siger Mads Taiki Pedersen, der samtidig bekræfter Lena Boels udsagn om iværksætternes evne til omstilling:

- Da covid-19 brød ud, var vi bange for, at alt skulle smuldre. Men i stedet for at give op, gik vi proaktivt ind i det. Vi udviklede nye produkter, der relaterer sig til den forandrede verden, vi står i, og vi kørte kampagner for at nå ud. Indsatsen gav pote, og perioden med corona har vist sig at være de bedste måneder, vi har haft i vores relativt korte levetid, fortæller han.

Taishōs deltagelse på Creators Community i begyndelsen af året kastede både nye forhandlere, netværk og sparring af sig for stifterne. Og de er nu klar til at gentage succesen ved Formland Autumn.

- Det gik ud over alle forventninger, både forløbet omkring Creators Community, men også selve messen, og derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi skulle med igen. Formland giver os en unik mulighed for at se vores kunder i øjnene, få direkte feedback på produkterne og få nye forhandlere. Vi glæder os utroligt meget, fastslår Ida Holm.

Besøgende kan glæde sig til at opleve den spirende iværksætterenergi og ikke mindst nogle gennemarbejdede designs, når Formland Autumn finder sted 13.-16. august 2020 i MCH Messecenter Herning. Billetter skal forudbestilles online for at overholde myndighedernes retningslinjer om antal besøgende på messen.

Om Formland

Formland er en livsstilsmesse, som gennem 35 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for interiør og design til to årlige messer i MCH Messecenter Herning. Det er her, branchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og butikker opdateres med interiør- og designnyheder.

Covid-19-retningslinjer
Messeaktivitet er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som også kendes fra landets stormagasiner og storcentre. MCH har som tillæg udviklet konceptet TrygtMCH, der med grundprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer branchen et både ansvarligt og attraktivt mødested. Læs mere her.

Mere fra...

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023Formland

Sponseret

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023