Fald i søvn, sov godt og vågn frisk

Dårlig søvn er et omdiskuteret emne. Med Sleepace kan man selv analysere ens søvnmønster og forbedre det, så man kan sove godt.

22.05.2017

Sponseret

Martin Mørk Hansen, COMACO A/S

Sleepace er et nyt brand, som COMACO har haft æren af at introducere på det danske marked. Hos Sleepace er de dedikerede til at forbedre vores søvnvaner med produkter, der hjælper til at identificere hvorfor søvnen ikke er optimal.

Den flotte Nox Smart Sleep Light kan som det eneste produkt fra Sleepace måle rumtemperatur, lyd- og lysniveau og luftfugtighed. Alle sammen parametre, der har indflydelse på vores søvn. Med disse informationer har man mulighed for selv at regulere ens indeklima, for at optimere søvnkvaliteten. Bag ordet ’Light’ findes endnu en funktion, der hjælper til at falde hurtigere i søvn og vække dig blidt med simuleret solopgang. Når man skal sove, kan den lyse med et blødt, rødt lys der øger produktionen af melatonin – et søvndyssende stof der findes naturligt i kroppen. Med den smarte alarmfunktion kan man indstille Nox, så man vækkes af en gradvis øgende lysstyrke, i en solopgangs farvenuancer.

Læs også: En god søvn

Ved at kombinere med en søvnsensor, som RestOn eller Sleep Dot, kan alarmen, i form af blid musik og simuleret solopgang med en Nox, vække en når man er i en let søvn. Begge søvnsensorer registrerer ens bevægelser i løbet af natten, som er med til at indikere, hvornår man befinder sig i de forskellige søvnfaser. En RestOn kan desuden registrere vejrtrækning og hjerterytme, som sikrer en endnu mere præcis analyse af søvnkvaliteten.

Det nyeste produkt fra Sleepace er en Nox Music Smart Sleep Light. Den også fungerer også som trådløs Bluetooth højtaler og har en innovativ ”Gesture Control”, så man kan styre lysniveau, lydniveau og farvenuancer med håndbevægelser. Den stilfulde Music Sleep Light kan også hjælpe til at falde hurtigere søvn og en behagelig opvågning om morgenen, og i kombination med søvnsensorerne give en detaljeret analyse af ens søvnkvalitet. Netop dette produkt fik positiv omtale hos Today.com i anledningen af elektronikmessen CES 2017 i Las Vegas. 

Det eneste det kræver, er at downloade den gratis Sleepace app og at tilslutte den til et Sleepace produkt. Afhængigt af hvilke produkter man har, kan man se informationer om indeklimaet, få en detaljeret søvnrapport, se hvor mange gange man har forladt sengen og meget mere. 

22.05.2017COMACO A/S

Sponseret

Fald i søvn, sov godt og vågn frisk

09.05.2017COMACO A/S

Sponseret

My Tanita App - nu på dansk!

01.05.2017COMACO A/S

Sponseret

Bliv sommerklar med laserteknologi

25.04.2017COMACO A/S

Sponseret

En komplet kropsanalyse

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023