Farven for 2024 er fundet

Farvehuset Nordsjö har netop kåret årets farve; Sweet Embrace. En klar og positiv lyserød, inspireret af bløde dun og lette aftenskyer.

Sweet Embrace danner bagtæppe for tre farvekollektioner med hvert sit æstetiske udtryk og atmosfære.. Foto: Nordsjö.

Nordsjös egne farveeksperter og et team af internationale designprofessionelle inden for arkitektur, design, journalistik og teknologi har omhyggeligt analyseret forskellige globale sociale trends og på baggrund af resultaterne udarbejdet trendrapporten ’ColourFutures 2024’. 

Det, der stod helt tydeligt denne gang, var følelsen af, at selvom vi er bedre informeret end nogensinde før, så leder vi stadig efter noget – efter tilhørsforhold, efter fred og ro og efter øjeblikke af glæde i hverdagen. 

Når verden føles skrøbelig og kompliceret, har vi brug for et rum, hvor vi kan finde os selv, omgruppere og se fremtiden i øjnene – et sted hvor vi hører til – og det er her Sweet Embrace kan bidrage med sin bløde og behagelige omfavnelse.

”Sweet Embrace er en farve, der ændrer udtryk med lyset. Ud over at være en subtil og sofistikeret selvstændig farve, står den også som et solidt fundament for en lang række andre farver. Med udgangspunkt i denne bløde, positive lyserøde farve har vi udviklet tre farvepaletter, der skal hjælpe forbrugerne med at vælge trendy og harmoniske farver, der afspejler deres unikke personligheder,” siger Ann-Charlotte Linde, farvechef hos Nordsjö.

Den første af de tre farvepaletter er ’A warm colour story’, som minder hver enkelt af os om hjemmets stille hjørne, et sted, der føles behageligt og trygt, og som kombinerer nuancer af sten, jord og ler.

Den næste palet ’A calm colour story’, som skal vække tanker om naturen og livets essens og kombinerer skovens og havets bløde grønne og blå farver. Endelig skal ’An uplifting colour story’ give et smil på læben med drømmende syrener og moderne gule farver.

- HCL

Relateret indhold

18.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

08.05.2024Designbase.dk

Mere lovgivning for nethandel unødvendig

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023