Farven for 2024 er fundet

Farvehuset Nordsjö har netop kåret årets farve; Sweet Embrace. En klar og positiv lyserød, inspireret af bløde dun og lette aftenskyer.

Sweet Embrace danner bagtæppe for tre farvekollektioner med hvert sit æstetiske udtryk og atmosfære.. Foto: Nordsjö.

Nordsjös egne farveeksperter og et team af internationale designprofessionelle inden for arkitektur, design, journalistik og teknologi har omhyggeligt analyseret forskellige globale sociale trends og på baggrund af resultaterne udarbejdet trendrapporten ’ColourFutures 2024’. 

Det, der stod helt tydeligt denne gang, var følelsen af, at selvom vi er bedre informeret end nogensinde før, så leder vi stadig efter noget – efter tilhørsforhold, efter fred og ro og efter øjeblikke af glæde i hverdagen. 

Når verden føles skrøbelig og kompliceret, har vi brug for et rum, hvor vi kan finde os selv, omgruppere og se fremtiden i øjnene – et sted hvor vi hører til – og det er her Sweet Embrace kan bidrage med sin bløde og behagelige omfavnelse.

”Sweet Embrace er en farve, der ændrer udtryk med lyset. Ud over at være en subtil og sofistikeret selvstændig farve, står den også som et solidt fundament for en lang række andre farver. Med udgangspunkt i denne bløde, positive lyserøde farve har vi udviklet tre farvepaletter, der skal hjælpe forbrugerne med at vælge trendy og harmoniske farver, der afspejler deres unikke personligheder,” siger Ann-Charlotte Linde, farvechef hos Nordsjö.

Den første af de tre farvepaletter er ’A warm colour story’, som minder hver enkelt af os om hjemmets stille hjørne, et sted, der føles behageligt og trygt, og som kombinerer nuancer af sten, jord og ler.

Den næste palet ’A calm colour story’, som skal vække tanker om naturen og livets essens og kombinerer skovens og havets bløde grønne og blå farver. Endelig skal ’An uplifting colour story’ give et smil på læben med drømmende syrener og moderne gule farver.

- HCL

Mere fra...

11.12.2023Designbase.dk

Maison&Objet introducerer ”Hospitality Lab”

08.12.2023Designbase.dk

Det nemme liv

07.12.2023Designbase.dk

Hvid vinter

06.12.2023Designbase.dk

Håndlavet naturnyhed

06.12.2023Designbase.dk

Det ønsker danskerne sig til jul i år

05.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

01.12.2023Designbase.dk

EuroCIS fremviser AI-værktøj for butikstyveri

01.12.2023Designbase.dk

Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023