Flere messeaflysninger og udskydelser

Som konsekvens af de nuværende rejserestriktioner ser Messe Frankfurt det endnu en engang nødvendigt at udskyde et udvalg af planlagte messer. Dette gælder Prolight + Sound, International Consumer Goods Show samt de sammenlagte Heimtextil, Techtextil og Texprocess, som alle skulle have fundet sted i enten april eller maj i år.

Foto: Messe Frankfurt Exhibiton GmbH / Pietro Sutera..

Det står ikke særlig godt til i det tyske messelandskab. Forbud om afholdelse af arrangementer og messer samt fortsatte rejserestriktioner, gør det tilsyneladende umuligt at planlægge de kommende messer i april og maj.  

Derfor har Messe Frankfurt i samråd med kunder og partnere besluttet at udskyde hybridmessen Prolight + Sound i april og de tre sammenlagte tekstilmesser HeimtextilTechtextil og Texprocessder skulle have løbet af stablen i majTil april vil man heller ikke kunne opleve International Consumer Goods Showda messen aflyses.

“Coronapandemien er fortsat i centrum og vores planer har ikke kunne undslippe dens greb. I lyset af den nuværende situation vil det ikke være muligt for os at holde internationale messer, som lever op til deltagerens forventninger”, fortæller Detlef Braun, bestyrelsesmedlem hos Messe Frankfurt.

Digitale forhåbninger
De årlige forårsmesser er essentielle i design og interiør-branchens trendbaserede ordrecyklushvilket betyder, at den forsatte stime af aflysninger og messeudskydelser bringer betydelige usikkerheder for branchens aktører. 

Som kompensation vil Messe Frankfurt derfor gennemføre flere digitale events, heriblandt Consumer Goods Digital Day til april. Fokusset på online-tilstedeværelsen bliver suppleret af Nextrade, der giver producenter mulighed for at præsentere produktsortimentetYderligere digitalisering af indhold for HeimtextilTechtextil og Texprocess samt Prolight + Sound er allerede på vej, oplyser Messe Frankfurt.

"Den fortsatte nedlukning af detailhandlen vores besøgslande har gjort relevante informationer og aktuelle løsninger essentielleUnder denne flygtige tid forsøger vderfor at tilfredsstille efterspørgslen med digitale alternativer”, siger Detlef Braun.

Den foreløbige messekalender lyder derfor som følger. Heimtextil vil nu finde sted fra den 11.-14. januar 2022, efterfulgt af Christmasword fra den 28. januar til den 1. februar og Paperworld samt Creativeworld fra den 29. januar til den 1. februar. 

Ambiente vil åbne messedørerne fra den 11.-15. februar 2022 og Prolight + Sound løber af stablen den 26.-29 april. Techtextil og Texprocess vil blive afholdt i andet kvartal af 2022.

- HCL

Relateret indhold

21.06.2024Designbase.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023