Flere messeaflysninger og udskydelser

Som konsekvens af de nuværende rejserestriktioner ser Messe Frankfurt det endnu en engang nødvendigt at udskyde et udvalg af planlagte messer. Dette gælder Prolight + Sound, International Consumer Goods Show samt de sammenlagte Heimtextil, Techtextil og Texprocess, som alle skulle have fundet sted i enten april eller maj i år.

Foto: Messe Frankfurt Exhibiton GmbH / Pietro Sutera..

Det står ikke særlig godt til i det tyske messelandskab. Forbud om afholdelse af arrangementer og messer samt fortsatte rejserestriktioner, gør det tilsyneladende umuligt at planlægge de kommende messer i april og maj.  

Derfor har Messe Frankfurt i samråd med kunder og partnere besluttet at udskyde hybridmessen Prolight + Sound i april og de tre sammenlagte tekstilmesser HeimtextilTechtextil og Texprocessder skulle have løbet af stablen i majTil april vil man heller ikke kunne opleve International Consumer Goods Showda messen aflyses.

“Coronapandemien er fortsat i centrum og vores planer har ikke kunne undslippe dens greb. I lyset af den nuværende situation vil det ikke være muligt for os at holde internationale messer, som lever op til deltagerens forventninger”, fortæller Detlef Braun, bestyrelsesmedlem hos Messe Frankfurt.

Digitale forhåbninger
De årlige forårsmesser er essentielle i design og interiør-branchens trendbaserede ordrecyklushvilket betyder, at den forsatte stime af aflysninger og messeudskydelser bringer betydelige usikkerheder for branchens aktører. 

Som kompensation vil Messe Frankfurt derfor gennemføre flere digitale events, heriblandt Consumer Goods Digital Day til april. Fokusset på online-tilstedeværelsen bliver suppleret af Nextrade, der giver producenter mulighed for at præsentere produktsortimentetYderligere digitalisering af indhold for HeimtextilTechtextil og Texprocess samt Prolight + Sound er allerede på vej, oplyser Messe Frankfurt.

"Den fortsatte nedlukning af detailhandlen vores besøgslande har gjort relevante informationer og aktuelle løsninger essentielleUnder denne flygtige tid forsøger vderfor at tilfredsstille efterspørgslen med digitale alternativer”, siger Detlef Braun.

Den foreløbige messekalender lyder derfor som følger. Heimtextil vil nu finde sted fra den 11.-14. januar 2022, efterfulgt af Christmasword fra den 28. januar til den 1. februar og Paperworld samt Creativeworld fra den 29. januar til den 1. februar. 

Ambiente vil åbne messedørerne fra den 11.-15. februar 2022 og Prolight + Sound løber af stablen den 26.-29 april. Techtextil og Texprocess vil blive afholdt i andet kvartal af 2022.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023