Flot 79NORD-nyhed fra Morsø

Med serien 79NORD skabte Morsø en stærk serie af gryder, potter og pander af høj kvalitet. Med foråret kommer en flot tilføjelse til serien, nemlig en super funktionel pande iført et elegant, blåt design.

Foto: F&H Group

Sprøde, råstegte kartofler, årstidens grøntsager med bid eller et stykke lækkert kyllingebryst. Den nye pande i 79NORD serien kan andet og mere end at se godt ud. Den gør det også både nemt og bekvemt, når nogle af forårets mest populære fristelser skal tilberedes.

Rene råmaterialer

Det gennemgående materiale i 79NORD-serien fra Morsø er rustfrit stål. Det gælder naturligvis også den nye pande i 18/8 rustfrit stål, som er pakket i en FSC-gaveæske.

Behandler man sine unikke 79NORD-køkkenredskaber korrekt, kan de holde i årtier. Vi anbefaler derfor, at man undgår skarpe genstande, men i stedet bruger redskaber af træ, plast og silikone på panden.

Ganske enkelt

Den nye 79Nord pande kan anvendes til alle varmekilder, er perfekt til daglig brug og nem at rengøre – og man kan med fordel rengøre den med børste og varmt sæbevand, inden man tager den i brug.

Indvendigt har panden en keramisk belægning, produceret uden PFAS, og et flot, blåt look med satinfinish. Panden fås med en diameter på enten 20 eller 24 centimeter, som gør det ganske enkelt at stege både små og store livretter.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023