Forår og sommer i Mumidalen

Mumitroldene er på nye eventyr på forårets kollektion af To Go Click termokopper og Keep Cool drikkeflaske.

Mumitrolden, Mumrikken, Lille My, Snif og Snorkfrøknen er landet på Hatifnatternes ø, hvor de udforsker den eksotiske skov midt på øen. De nysgerrige venner er motivet på den grønne forårskollektion.

Mumimor spiller hovedrollen på de grå To Go Kopper og drikkeflasken. En magisk hat har forvandlet Mumitrolden til et lille mærkeligt væsen, men heldigvis genkender Mumimor sin lille Mumitrold på øjnene og i det øjeblik forvandles han tilbage og de kan lettede give hinanden en kærlig krammer.

Den svensktalende forfatter og kunstner, Tove Jansson, der voksede op i Finland, opnåede verdensomspændende berømmelse som skaberen af Mumihistorierne, der handler om en familie af eventyrlystne trolde, der bor i Mumidalen med deres venner.

Historierne om de hvide, runde Mumitrolde med store snuder blev skrevet og illustreret mellem 1945 og 1980, og er siden blevet oversat til mere end halvtreds sprog.

Mumi To Go Click termokoppen giver mulighed for at nyde varme og kolde drikkevarer, når man er på farten, udforsker byen, rejser verden rundt, tager en tur i skoven eller bare er på vej til og fra skole eller arbejde. Med To Go Click koppen kan man undgå engangskrus ved at medbringe sin egen kaffe eller iste.

Mumi To Go Click koppen er nem at bruge: Med et let tryk på toppen er koppen åben, og det er muligt at drikke fra alle sider af koppen. Tryk igen, så er koppen lukket. Mumi To Go Click termokop fås i versioner på 0,2 L og 0,4 L, i stål med vakuum, hvilket sikrer, at væsken forbliver varm eller kold i flere timer - rigeligt tid til lidt udforskning.

Hvad enten man foretrækker postevand, saft, iste eller sodavand, når man er på farten, så er Mumi drikkeflasken ideel til at holde ens favoritdrik kold, så man ikke behøver at købe engangsvandflasker. Mumi drikkeflasken er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, kan fyldes igen og igen, og har en kapacitet på 0,75 L.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023