Formland fejrer japansk forår

Fra den 4. til den 7. februar 2016 hylder Formland forårets komme, når design- og interiørmessen i MCH Messecenter Herning afholder forårsfestival, der stiller skarpt på fusionen af nordisk og japansk design.

Til februar er foråret og nordisk-japansk design i centrum, når Formland Spring holder forårsfestival.

”Inspiration fra Japan har været en væsentlig forudsætning for dansk kunst, design og arkitektur i det 20. århundrede og desuden for Danmarks status som designnation. På Formland Spring Festival stiller vi skarpt på fusionen af den nordisk-japanske forbindelse og den æstetik, vi deler”, fortællerstylist og trendekspert Anette Eckmann, som også er drivkraften bag udviklingen af Formland Springs trendzoner.

Ifølge Messecenter Hernings hjemmeside kan Formlands besøgende på trendzonerne suge til sig af inspiration og viden, som de kan integrere i egne butikker.

”Trendzonerne er rige på overraskelser, nytænkende produkter og ikke mindst events”, siger projektchef på Formland, Henriette Træholt, MCH Messecenter Herning.

Håndværk af høj kvalitet
Trendzonen O-Ha-Yoo, som betyder ”Hej” på japansk, viser et miks af japansk håndværk og skandinavisk formsprog. Området fokuserer på detaljen og den høje håndværksmæssige kvalitet, der kendetegner både nordisk og japansk design.

Besøgende på Formland Spring Festival har desuden rig mulighed for at deltage i gratis workshops. Blandt tilbuddene er workshops om ikebana, som handler om at få blomster til at leve i en enkelt opstilling, og origami, som er kunsten at folde papir til smukke former. Programmet bliver løbende opdateret med flere spændende workshops.

Formland Spring 2016 finder sted i MCH Messecenter Herning fra 4. til 7. februar 2016. Åbningstiden er fra 9.00 til 18.00 hver dag.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023