Formland gik over al forventning

Fire dage med købelyst og besøgsfremgang på Formland Spring 2016 i MCH Messecenter Herning. Udstillerne glæder sig over begejstring og optimisme hos indkøbere fra 5.409 forretninger og 25 lande.

Der var masser af liv på Formland, som kunne melde om glæde, begejstring og optimisme og en 32 procents fremgang i antallet af besøgende..

Formland kan glæde sig over fremgang på alle parametre: udstillere, nyheder og besøgende. 12.522 besøgende fra 5.409 forretninger sugede 4.-7. februar til sig af design- og interiørmæssig næring på Formland Spring 2016. Fremgangen i antal butikker er på 32 procent sammenlignet med sidste Formland Spring.

”Vi er stolte og glade efter Formland Spring 2016. Når så mange mennesker mødes for at netværke, handle og lade sig inspirere, opstår der noget magisk. Vi er meget taknemmelige for den tillid, som vi er blevet vist af både udstillere og besøgende på Formland Spring 2016”, siger Formlands projektchef, Henriette Træholt.

Og de besøgende var handelsklare, lyder det fra Mogens Dahl fra IC Lauvring, som var en af de i alt 415 udstillere.

”Det er gået over al forventning, og jeg kan uden at blinke sige, at hver dag på Formland har været en god dag. De besøgende har ikke bare været positive og glade, men også handelsparate. Vi har især mødt mange nye kunder fra Sjælland denne gang”, siger Mogens Dahl fra interiør-virksomheden.

Det samme tilfredse smil finder man hos Annette Berg Skafsgaard, som er indehaver af Canett Furniture:’

 ”Vi har løbet rundt og har ordrer fra minimum 50 nye forhandlere med hjem. Dertil kommer ordrerne fra vores eksisterende kunder. Så vi er glade og trætte på den gode måde”, siger hun.

Det siger indkøberne
”Formland er det energitilskud, vi har brug for som indkøbere, butiksindehavere, trendsættere og presse”, siger Stig Lauritsen, indkøber for Paradehuset ved Gisselfeld, som besøgte Formland Spring på åbningsdagen.

”Vi kommer på Formland for at se på nye varer samt få ny inspiration og nye ideer, der kan smitte af på vores butikker. Vi kigger altid efter nye mulige samarbejdspartnere, så områder som Nordic Buzz finder vi især meget interessante”, fortæller Esben Hougaard, ansvarlig for indkøb i Magasin.

Fra ide til virksomhed
Formland bød også på mange spændende nye udstillere. På Nordic Buzz var 93 iværksættere fra Tyskland, Sverige, England og Danmark samlet. Blandt dem var virksomheden Kjær Bak, som laver tilbehør til Kay Bojesens træfigurer. Også de tager hjem fra Formland med en tyk ordrebog: 

”Det har kort sagt været overvældende. Fra vi kom torsdag, til vi lukkede søndag, har vi forvandlet os fra en ide til en rigtig virksomhed med mange kunder. Vi har fået super god feedback på vores produkter og har masser af ordrer med hjem, siger Karen Bak og Charlotte Kjær Pedersen, som står bag firmaet.

Uddeling af to priser
På Formland blev to priser uddelt søndag: Formland News, som gik til Zone for produktet ZonePEILI, og Formlands Bedste Stand, som gik til JH Engros, der havde skabt en spektakulær urskov. 

”Vi er glade og stolte over at Peili også har vundet Formland News Prisen.

Netop fordi det er en publikumspris uden filter, der bekræfter begejstringen for, hvor vi er med Zone lige nu, føler vi, at vi har fået forbrugernes anerkendelse, udtaler Michael Bruun, Commercial Manager hos Zone.

I øvrigt vandt Peili skålserien også prisen for mest innovative produkt på Maison & Objet i Paris.

 ”Vi har fjernet alt overflødigt og skabt en skål med låg, der er så tidsløs, at den kan bruges i mange år frem, og samtidig er den så nytænkende, at den kan bruges i mange sammenhænge: til tilberedning, servering, og opbevaring. Låget kan bruges som serveringsfad til fingerfood, tapas e.l. og er der en rest mad tilbage i skålen, kan fadet lægges på for opbevaring” fortæller Morten Lauritzen, der er en af design­erne fra VE2.

“Peili er også tænkt til brug i meget mere end køkkenet, hvilket vi glæder vi os til at præsentere henover 2016. Men lige nu glæder vi os over de første priser, som vi har modtaget, og vi ser det som et dejligt tegn på, at vores nye retning og designs finder plads på hylderne hos vores kunder til glæde for forbrugerne” slutter Michael Bruun.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023