Formland Spring 2021 er aflyst

Formland, der skulle have været afviklet 11.-14. marts er nu aflyst. Det sker på baggrund af regeringens udmelding torsdag om at fastholde alle nuværende restriktioner frem til 28. februar, og først herefter at genåbne langsomt.

Fra Formlands side erkender man, at det betyder, at der ikke bliver mulighed for at holde messe midt i marts.
”Det er ærgerligt men nødvendigt. Den seneste udvikling i coronasituationen betyder, at vi har besluttet af aflyse Formland Spring 2021
I december besluttede vi i samarbejde med branchen at udsætte Spring-messen fra starten af februar til midten af marts. Men udsigterne er på ingen måde som håbet, og på torsdagens pressemøde blev restriktionerne forlænget til 28. februar.
Omkring genåbningen understregede Statsministeren, at den tidligst vil begynde på et tidspunkt i marts, og at vi ikke skal forvente en genåbning i samme tempo som sidst, lød det på pressemødet.

Med den seneste udvikling i coronasituationen og det klare budskab om en langsom genstart ser vi ingen tegn på, at messeaktivitet vil være mulig 11. marts, og på baggrund af det har vi med opbakning fra messekomitéen besluttet at aflyse Formland Spring 2021 og fokusere på Formland Autumn 19.-22. august, hvor vi sammen med branchen vil gøre os umage for at skabe en mindeværdig messe.

Dog lyder det også, at man støtter op om udstillerne digitalt med et ”live” udstillerkatalog, der vil ligge på nettet til brug for indkøberne. ”Vi lægger skinnerne, mens toget kører, men det vil blive et brugbart værktøj og et supplement til den fysiske messe, vi glæder os til at afvikle 19.-22. august”.

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023