Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

Planteområdet Greenhouse får et løft på næste udgave af design- og interiørmessen Formland Autumn. Florist Alberte Hammer og GASA GROUP Denmark har udviklet videre på messens populære, grønne område der mere end nogensinde byder på noget for enhver smag.

06.07.2023

Sponseret

Formland

Planter og interiør kombineres og præsenteres på nye og unikke måder i Formlands frodige område Greenhouse, der på årets udgave af messen har en helt ny indretning med rum henvendt til specifikke målgrupper.

- Greenhouse bliver denne gang et oplevelsesunivers, og sansning kommer til at spille en helt central rolle - sanser er vigtige i forhold til planter, så der vil være masser af lyde og dufte, ligesom de besøgende vil kunne føle og røre ting. Vi har derudover indrettet området med fire rum, der hver især appellerer til de forskellige forbrugertyper, som vi arbejder med, fortæller forretningsudvikler i GASA GROUP Denmark Pernille Kirstine Møller og uddyber:

- Vi arbejder med de fire forbrugertyper The Caregiver, The Melancholy, The Silent og The Fascinated, som på hver deres måde er optaget af planter. The Caregiver er draget af det nørdede og søger unikke udtryk, The Melancholy længes efter fortiden og mindes med hjælp af sanser, The Silent ønsker at leve uforstyrret og minimalistisk og betragter planter som skulpturelle elementer, og The Fascinated lever i nuet og kan lide, når planter udvikler sig uforudsigeligt.

Hun fortæller videre, at det for GASA GROUP Denmark har været vigtigt, at Greenhouse ligger i naturlig forlængelse af virksomhedens mission 'Nature to the People'. Samtidig har man ønsket at skabe et univers, der ikke blot inspirerer, men også er en oplevelse i sig selv, og som demonstrerer planters evne til at ændre rum i bestemte retninger - også fordi forbrugerne ifølge Pernille Kirstine Møller er blevet mere vidende og nysgerrige end tidligere.

Fire unikke rum med sjæl, farver, personlighed og en masse planter

Og netop forbrugerne har været i fokus under arbejdet med det nye Greenhouse, som GASA GROUP Denmark har skabt i samarbejde med florist Alberte Hammer.

- De besøgende kan forvente fire spændende rum, som hver især har fokus på én specifik kundegruppe. Jeg har taget udgangspunkt i GASAs forbrugertyper og bestræbt mig på at lave fire oplevelsesværdige rum, hvor der er en god chance for, at alle sanser aktiveres. Jeg har tænkt kreativt, skævt og nyt, og så har jeg haft et stort fokus på installationer. Kun fantasien sætter grænser, så der venter fire unikke rum med sjæl, farver, personlighed og vigtigst af alt en masse planter, konstaterer Alberte Hammer og fortæller om sit eget forhold til Formland:

- Jeg er kommet på Formland i mange år efterhånden, og jeg finder altid en masse inspiration, når jeg er på messen. Det er inspirerende at gå rundt og opleve de forskellige stande og tjekke tidens trends og tendenser. Jeg suger det til mig og nyder, at jeg nu selv kan være med til at skabe inspiration til andre - og derfor håber jeg naturligvis også, at der kommer en masse forbi og ser, hvad jeg i samarbejde med Formland og GASA har udviklet.

Mere fra...

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland’s grønne oplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

En branche i konstant udvikling kræver kreativ nytænkning

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Formlands Greenhouse bliver et oplevelsesunivers

06.07.2023Formland

Sponseret

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023