Game on

Bliv klar til at rykke indendørs dette efterår. Opdater både indretningen og spilsamlingen med brætspil i akryl fra Sunnylife.

Smukke akryl brætspil fra Sunnylife.

Dagene bliver kortere og temperaturen falder. Det betyder flere timer indendørs i godt selskab. Det er den perfekte lejlighed til at introducere brætspil som en del af indretningen.

Med akrylspillene fra Sunnylife får du underholdningsklassikere i et flot design, som gør sig godt i hjemmet.

Placer for eksempel dit akryl-backgammon eller kryds og bolle på sofabordet som både et dekorativt element og en invitation til samvær. Har du allerede en eller flere sofabordsbøger, kan spillene både komplementere dem eller give dem plads til at hvile sig hjemme på boghylden. Du kan også fremvise dit klodsmajor-tårn i din bogreol eller dit fire på stribe i vindueskarmen, hvor det rigtigt kan fange lyset.

Sunnylife laver en række forskellige akrylspil, så der er noget til forskellige smage. Spil for eksempel ludo, klodsmajor, poker, backgammon, skak, kryds og bolle, fire på stribe eller dam.

Uanset om du har held eller uheld i spil, så kan du lade dig glæde af at akrylspillene fra Sunnylife er en fryd for øjet.

13.03.2023By Invite Only ApS

Sponseret

Shark Attack - Baby Bites er tilbage

05.03.2023By Invite Only ApS

Sponseret

Friske Forårsnyheder fra Sunnylife SS23

15.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Jul med Pellianni

11.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Smil du er på!

03.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Er det morgen nu?

01.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Pop the Prosecco

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023