Georg Jensen får ny topchef

Der bliver rykket rundt i topledelsen hos den danske designvirksomhed Georg Jensen. Således bliver svenske Eva-Lotta Sjöstedt ny administrerende direktør, mens David Chu indgår som formand i bestyrelsen.

Den danske designvirksomhed Georg Jensen har i flere år lidt under et millionunderskud. Det tager virksomheden nu konsekvensen af med en omrokering i topledelsen.

Svenske Eva-Lotta Sjöstedt tager posten som administrerende direktør, mens afgåede topchef David Chu bliver formand i bestyrelsen og kreativ direktør. Det skriver Børsen på sin hjemmeside.

Eva-Lotta Sjöstedt har tidligere været leder i IKEA og har desuden stået i spidsen for den tyske varehuskæde Karstadt. Hun har derfor rig erfaring med ledelse i en større virksomhed, og at det netop er Georg Jensen, hun skal arbejde for, passer hende ganske udemærket.

”Georg Jensen er ikke bare et brand for mig. Jeg er skandinav og har været meget i Danmark, og jeg har altid syntes, at Georg Jensen laver meget smukke ting. Jeg er beæret over at gå ind i det her, og jeg gør det med en enorm entusiasme og respekt”, siger Eva-Lotta Sjöstedt til Børsen.

Georg Jensen har eksisteret siden 1904 og blev i 1972 opkøbt af Royal Copenhagen.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023