Glaskunst på spisebordet

Glacier karaffel og glas af Peter Svarrer.

Den nye glasserie fra Stelton, kaldet Glacier, består af en karaffel med tilhørende glas.

Bag designet står Peter Svarrer, der i mange år var tilknyttet Holmegaard Glasværk, og som anses for at være en af Danmarks bedste glaskunstnere og en specialist indenfor sit felt. Seriens formsprog er enkelt, men brydes af bundens skulpturelle struktur med reference til den skandinaviske natur, majestætiske gletsjere og de nordiske vintre præget af frost og klare iskrystaller.

Glacier er et smukt element på bordet og kan med sit enkle design bruges både i dagligdagen, og når der kommer gæster. Brug karaflen og glassene til servering af vand, eller når der i weekenden skal nydes et glas Whisky, og oplev hvordan bundens elegante facetter bevæger sig i vandspejlet.

Glassene kan desuden tåle både kolde og varme drikke. Udover karaflen, med et tilhørende glas der fungerer som låg til karaflen, kan Glacier glas købes i et sæt med 6 stk., så der er nok til alle. 

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023