Heimtextil indgår i en messetrio

Fra den 4.-7. maj slås Heimtextil sammen med messerne Techtextil og Texprocess.

Foto: Messe Frankfurt Exhibiton GmbH/Pietro Sutera..

Mod slutningen af sommeren fik Tysklands messe- og udstillingsindustri grønt lys til at afholde sine arrangementer. Men med den anden bølge af coronavirus kunne dette som bekendt ikke lade sig gøre noget, der dog ikke har påvirket planerne for afholdelsen af Heimtextilsom nu lægges sammen med to andre messer.

Vi er lettede over, at vi allerede i september besluttede at udskyde den næste Heimtextil fra januar til den 4.-7. maj 2021. For selvom vi stadig er langt fra at have fuldstændig planlægningssikkerhed, arbejder vi med selvtillid på at samle HeimtextilTechtextil og Texprocess, i håb om, at den nuværende, anden nedlukning og de kommende, udfordrende vintermåneder vil blive opfulgt af en forbedret situation til foråret”, siger Olaf Schmidt, vicepræsident ved Textiles & Textile Technologies hos Messe Frankurt. 

Ved at samle messerne i et parallelt forløb ønsker Messe Frankfurt at tilføre synergi, hvor deltagerne kan få en generel indsigt i tekstilernes værdikæder. Dette indebærer alt fra fibre og garn til færdige boligtekstiler som møbler. 

“Vi håber som sagt meget, at situation vil forbedres i vintermånederne, og især at rejserestriktionerne kan lempes. Under disse omstændigheder er vi overbeviste om, at vi med vores hygiejne- og sikkerhedskonceptvil være i stand til at afholde en sikker og vellykket messetrio”, slutter Olaf Schmidt.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023