Hold jul med mumitroldene

Før sommeren lancerede Stelton et nyt samarbejde med Moomin og en kollektion med illustrationer fra Mumitroldenes berømte verden. Serien er blevet taget så godt imod at den nu udvides med en specifik juleudgave til den kommende sæson.

Produkterne med julemotiv inkluderer Steltons populære to-go kop og genanvendelig drikkeflaske, hvilket ikke er et tilfældigt valg.

”Mumitroldene og deres venner er en nysgerrig flok, der godt kan lide at udforske deres omgivelser. De sætter værdier som eventyr, frihed og respekt for naturen højt, og derfor er det kun naturligt, at vores sortiment passer godt sammen med disse værdier,” siger direktør Michael Ring.

Termokoppen og drikkeflasken giver nemlig mulighed for at nyde varme og kolde drikkevarer, når man er på farten, udforsker byen eller skoven, er ude at kælke eller stå på ski, eller blot er på vej til og fra skole eller arbejde.

Med To Go Click koppen kan man undgå engangskrus ved at medbringe sin egen kaffe eller iste. Koppen er særdeles nem at bruge: Med et let tryk på toppen er koppen åben, og det er muligt at drikke fra alle sider af koppen. Tryk igen, så er koppen lukket.

To Go-koppen fås i en 0,2 L og 0,4 L version, i stål med vakuum, hvilket sikrer, at væsken forbliver varm eller kold i flere timer - rigeligt tid til lidt udforskning.

Hvad enten man foretrækker postevand, saft eller juice, når man er på farten, så er Keep Cool drikkeflasken ideel til at holde ens favoritdrik kold, så man ikke behøver at købe dyre engangsflasker med vand eller andre drikkevarer.

Den robuste drikkeflaske er lavet af rustfrit stål i høj kvalitet, kan fyldes igen og igen, og har en kapacitet på 0,75 L.

Den svensktalende forfatter og kunstner, Tove Jansson, der voksede op i Finland, opnåede verdensomspændende berømmelse som skaberen af Mumihistorierne, der handler om en familie af eventyrlystne trolde, der bor i Mumidalen med deres venner.

Historierne om de hvide, runde Mumitrolde med store snuder blev skrevet og illustreret mellem 1945 og 1980, og er siden blevet oversat til mere end halvtreds sprog. Det søde julemotiv er fra bogen ’Christmas comes to Moomin valley’ og viser Mumitrolden, Mumifar og Snorkfrøkenen i et snefyldt landskab i gang med at fælde årets juletræ.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023