Hos Christmasworld er grøn det nye rød, guld og glimmer

Med kvalitet og en tilbagevenden til natur, der dominerer nuværende forbrugertrends, skyder hollandsk designerduo Christmastworld i gang med præsentation om, hvordan sæsonbetinget festivitet kan smelte sammen med naturlige dekorationer og grønne nuancer.

Ifølge designduoen er det grønne fokus hverken et politisk statement eller en miljømæssig reference.. Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH/Pietro Sutera.

”Vi introducerer et nøgletema, som i øjeblikket finder sin vej ind i både interiørdesign og jule-æstetikken; nemlig farven grøn. Farven er mottoet for dette års Decoration Unlimited Show 2024,” siger Rudi Tuinman og Pascal Koeleman, der sammen står dag 2dezign.

Det er et show, som de to designere kommer til at introducere til næste års Christmasworld. Med den specielle præsentation transformerer de således den traditionelle farveskala med rød, guld og glimmer ind til en grøn, luksuriøs oase, emanerende af modernitet.

I over 20 år har den hollandske designduo kombineret botanik, produktdesign og modetrends for at skabe iøjnefaldende dekorationskoncepter og ekstravagante præsentationer. 

Inspireret af planter, rødder, ædelstene og haver vil Christmasworld-showet fremvise hele paletten af grøn – lige fra lys smaragdgrøn til fersk mint. 

Ifølge Rudi Tuinman er det dog udelukkende et æstetisk valg.

”For os er grøn et logisk valg til den kommende præsentation, når man tænker på de trends, der florerer i designverdenen lige nu. Vi elsker alle at bringe naturen indenfor i form af planter og blomster. Grøn symboliserer harmoni, friskhed og fertilitet – og mest af alt tryghed. Det er hverken et politisk statement eller en miljømæssig reference, blot en afspejling af vores behov for at komme tilbage til naturen,” siger han.

www.christmasworld.messefrankfurt.com

- HCL

Mere fra...

11.12.2023Designbase.dk

Maison&Objet introducerer ”Hospitality Lab”

08.12.2023Designbase.dk

Det nemme liv

07.12.2023Designbase.dk

Hvid vinter

06.12.2023Designbase.dk

Håndlavet naturnyhed

06.12.2023Designbase.dk

Det ønsker danskerne sig til jul i år

05.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

01.12.2023Designbase.dk

EuroCIS fremviser AI-værktøj for butikstyveri

01.12.2023Designbase.dk

Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023