Hotel Charlottenborg

Danske møbelbrands inviterer inden for til en pop-up designudstilling under 3 Days of Design.

16 danske møbelbrands, brancheorganisationen Træ- og Møbel industrien og det nye magasin Ark Journal står bag installationen Hotel Charlottenborg på Charlottenborg Slot på Kongens Nytorv, der inviterer inden for til udstilling, networking og events.

Under titlen ”A home away from home” og inspireret af hotel- og restaurantindretninger fra hele verden udforsker Hotel Charlottenborg temaet ”hospitality”, og leger med ideen om at skabe et hjem udenfor hjemmet i den historiske bygnings vide kreative rammer.

På Hotel Charlottenborg kan man opleve de udstillede genstande på helt tæt hold og de kan ligeledes prøves. De udstillende møbelvirksomheder er en blanding af kendte, etablerede brands og mindre eller nye virksomheder, som alle samarbejder om udstillingen og om at skabe fælles synergi.

Udstillerne er: Brdr. Petersen, Cane-line, Eilersen, Form and Refine, Four Design, Fritz Hansen, Kvist Industries, Magnus Olesen, Møbelsnedkeri Kjeldtoft, Overgaard & Dyrman, Randers+Radius, Re Nature Beds, Skovby Møbelfabrik, Søren Lund Møbler, Vahle og W.O. Interior.

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023