Hotel Normann

Til Hotel Normann er Normann Copenhagens hovedkvarter fuldstændig omdannet til at simulere indretningen af et fuldt funktionelt, inspirerende designhotel, hvor hvert rum og område fortæller en ny historie.

Fra Hotel Normann.. Foto: Normann Copenhagen

30 nye designs og masser er oplevelser. Hotel Normann blev lanceret under 3daysofdesign, men frem til sidst på efteråret kan alle besøge ”hotellet” og lade sig inspirere. 

Velkommen til Hotel Normann. Hotel Normann udfolder sig over tre etager og flere rum, der hver især er defineret af deres egen stærke visuelle identitet. Ved at kombinere en kurateret blanding af Normann Copenhagen ikoner og klassikere med en lang række nye designs, der blev lanceret under designfestivalen, er værelserne designet til at demonstrere det mangfoldige udvalg af muligheder, der tilbydes af designbrandets kollektion.  

 

En fordybende hoteloplevelse  

Hotel Normanns indgang ved gadeplan fører gæsterne ind i en indbydende lobby med en reception og en kurateret designbutik med unikke genstande og særligt udvalgte designs.  

Herfra inviteres besøgende til at træde ind i Courtyard & Lounge, et område der slører grænserne mellem indendørs og udendørs miljøer, og opfordrer besøgende til at slappe af og nyde en forfriskning i brandets nye udendørs møbelkollektion, som præsenteres for første gang under eventen.  

Hotellet byder på i alt otte værelser fordelt på første og anden etage. Disse omfatter overdådige suiter og stilfulde dobbeltværelser, hver især designet med deres eget unikke udtryk, hvilket illustrerer kollektionens evne til at imødekomme alle gæsters behov, stilarter og præferencer.  

På Hotel Normann kan besøgende opdage forskellige inspirerende hotelområder.  

På første sal kan gæster slappe af i Burra Lounge eller den fuldt funktionelle og bemandede Pind Café, begge opkaldt efter nye stolekollektioner, som er stærkt repræsenteret i indretningen.  

På anden etage kan gæster opleve Rope Lounge, navngivet efter brandets klassiske og bedst sælgende Rope Sofa, eller The Purple Club, en efterligning af en hotelnatklub omsvøbt i forskellige nuancer af lilla.  

Connecting people and spaces 

”Vi er begejstrede for at byde besøgende velkommen til at udforske Hotel Normann. Med sit unikke design, der strækker sig over flere etager og talrige rum, håber vi at inspirere besøgende med vores omhyggeligt kuraterede, inkluderende indretning, der viser de mange muligheder og det store omfang af vores kollektion gennem en enestående udstilling”, siger Jan Andersen, administrerende direktør for Normann Copenhagen.  

”Hotel Normann-udstillingen understreger vores brandfilosofi, ’Connecting People and Spaces’, og illustrerer, hvordan den brede kollektion af både nyheder og klassikere, gør netop dette: forbinder mennesker og rum”.  

Åben for alle  

Hotel Normann er åben for alle hen over sommeren og efteråret. Med sin centrale beliggenhed i København, blot 100 meter fra Strøget, præsenterer Hotel Normann en fordybende og inspirerende atmosfære, hvilket gør det til en must-see destination, hvis man er på de kanter, for inspirerende og nyskabende er det. 

-PF 

Artikler

04.10.2023|Designbase.dk

Når gamle kaffesække får nyt designliv

04.10.2023|Designbase.dk

Farven for 2024 er fundet

04.10.2023|Designbase.dk

Floral hyggebelysning

03.10.2023|Designbase.dk

Tom Dixon får tidligere HAY-direktør som ny CEO

03.10.2023|Designbase.dk

Godt nyt til vinelskerne

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023