imm cologne 2016 præsenterer: ”Furnishing Cologne”

Snart finder imm cologne sted i Köln. Her vil områderne Pure Design og Pure Editions blandt andet byde på store brands og visionære møbelkoncepter.

Fra imm cologne 2015..

Den internationale møbelmesse imm cologne vil med omkring 1.200 besøgende brands fra 50 forskellige lande kickstarte møbelåret 2016 med ’Furnishing Cologne’, der finder sted fra den 18. til den 24. januar 2016. Møbelmessen i Köln, som er skabt i samarbejde mellem imm cologne og LivingInteriors, vil desuden præsentere et omfattende produktshow bestående af et bredt udvalg af interiørdesign. Over 100.000 møbler og andet møbeltilbehør vil være at finde på messen, hvoraf cirka en tredjedel for første gang nogensinde vil blive præsenteret for det internationale marked. De udstillinger, som de første messegæster fra forskellige interiørsegmenter vil præsentere, er en del af den såkaldte ”Köln möbliert”-kampagne, som imm cologne og Living Interiors står bag. Til dette projekt har Koelnmesse bestilt billeder af produkter, som er taget på usædvanlige lokationer i og omkring Köln, før produkterne bliver introduceret på messen.

Allerede nu har de første fire af i alt 11 fotosessioner for ”Köln möbliert”-kampagnen fundet sted – blandt andet i et klatrecenter, i et tidligere posthus og i en park. De fleste af stederne er således offentlige, og kan bidrage med interessante omgivelser til de nye produkter.

Udstillerne i det såkaldte Pure-design-område på imm cologne har også haft mulighed for at sende sine bedste produkter af sted til Köln til den eftertragtede fotosession. I den centrale del af Pure-området kan de store brands desuden præsentere deres omfattende koncepter med den grad af opmærksomhed, som de fortjener. Det store Pure-område kommer til at brede sig over hal 10.1 og 11, og inkluderer store brandnavne som Trussardi Casa, &B Italia, Molteni, Cassina og Poliform.

Brandet Verzelloni føler sig også mest hjemme i Pure-området. Efter 20 år relancerer det italienske polstringsfirma sit Divanitas-program, som er en kollektion af siddemøbler, der skiller sig ud med sit kurvede og afslappede, næsten Nordeuropæiske, designlook.

Andre designbrands som Thonet, Muuto, Gubi, Vitra og Driade foretrækker den galleri-agtige stemning, som findes i Pure Editions-området. Her vil også Very Wood, Sancal, Tom Dixon, Pedrali, Röshults, Petit Friture, Cap Design / Cappellini, Kettal og Fatboy være at finde, hvilket skaber et godt, internationalt miks. Pure Editions er et dynamisk, kompakt format, som samler alle de mest spændende ideer fra afsendere på visionære møbel- og interiørkoncepter. På et areal på 50-150 kvadratmeter vil udstillerne på en individuelt designet stand vise udvalgte produkter, som repræsenterer en designidé og brandfilosofi. Som et stort galleri skaber Pure Editions en scene-agtig opsætning for produktkoncepter og interiørdesign fra internationale udstillere: et mødested for iscenesat design, som desuden også har et budskab.

Koelnmesse, som blandt andet står bag imm cologne/LivingInteriors, har gennem de seneste år tilføjet internationale messer til sin port folio. Det gælder Rooms Moscow/Moscow International Furniture Show, the China International Kitchen and Bathroom Expo (CIKB) i Shanghai, furniPRO Asia I Singapore og Pueri Expo i Sao Paulo.

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023