Imponerende dobbelt Red Dot-hæder til Zone Denmark

Zone får hele to Red Dot Awards 'Best of the Best' for EAU og DISC

Disc-serien har netop vundet en Red Dot "Best of the best"-award. Foto: Zone Denmark

Det er ikke hverdagskost, at et dansk brand vinder hele to Red Dot Awards med udmærkelsen 'Best of the Best' ved den internationale designkonkurrence. 

Men i dag ryger Zone Denmark øverst på podiet med både serviceserien EAU og møbelserien DISC skabt i samarbejde med hhv. NEU Studio v. Tilde Nygaard og MAVRO//LEFÈVRE v. Sofie 

Lefèvre.

Red Dot er verdens største produktkonkurrence og et af de mest eftertragtede kvalitetsstempler for godt design. Red Dots jury uddeler hvert år en række priser til hhv. produktdesign, brand- og kommunikationsdesign samt nye designkoncepter. 'Best og the Best' gives kun til de absolut bedste produkter i hver kategori, og det kræver, de udgør et banebrydende design og har en fremragende produktkvalitet. 

Essensen af godt selskab 

Den anden udmærkelse går til EAU, som er en stilsikker serviceserie med mange kvaliteter. Takket være en diskret kant, der er gennemgående i alle elementer, kan serien stables stabilt. Det letter borddækning og afrydning markant, men samtidig optimerer det pladsen i skabet. EAU er, bogstaveligt talt, et solidt bud på en smuk og moderne klassiker, der både kan bruge i private hjem, 

Eau-serien har netop vundet en Red Dot "Best of the best"-award. Foto: Zone Denmark

hoteller og på caféer.

EAU opfylder et ønske fra de moderne forbrugere, der handler om mere nærvær og uformelt samvær i en hektisk hverdag. Serien inviterer i sin udformning til hyggelige buffetopstillinger, hvor alt overflødigt er skåret væk, og vi er tilbage ved essensen af det hele: Nærværet omkring bordet. 

Foldbare møbler med indbygget frihed

DISC-serien fra Zone Denmark består af tre møbler, som er skabt til den urbane nomade. Her bliver kompromisløs enkelhed og moderne mobilitet smukt forenet. Særligt ved DISC-serien, som rummer bord, bænk og taburet, er, at alt kan klappes sammen med et snuptag. Dermed tilbyder DISC en moderne og brugervenlig måde at få mere ud af selv små rum, fx byaltaner. 

Serien er bygget op omkring et unikt og patenteret foldesystem, der sikrer gnidningsfri brug og en følelse af mobilitet og frihed.

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

14.06.2024Designbase.dk

Formland: Et oplevelsesunivers og en inspirationskilde

13.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Bredgade er stadig Bredgade

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Common Ground Symposium x Ikea

12.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign skudt i gang

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023