Instabox kommer til Danmark

Den 5. maj kom en ny spiller på det danske e-handelsmarked. Instabox åbner i første omgang i København - med forventning om udvidelse til resten af landet de kommende år. Størstedelen af pakkerne kan leveres samme dag, som de bestilles.

I 2020 forventer Instabox at udvide leveringstjenesten til resten af Danmark..

E-handlen blomstrer i Danmark. I 2019 købte danskernes varer over nettet for 146 milliarder kroner – en omsætningsstigning på 13 procent fra 2018. Det viser tal fra Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH).  

Og nu har danske forbrugere og hjemmesider fået en ny mulighed, når pakkerne skal leveres. Den 5. maj åbnede tech- og logistikvirksomheden Instabox i Danmark. 

”Vi har et godt samarbejde med Instabox i Sverige, hvor vi kender dem for hurtig levering og god kundeservice. Derfor glæder vi os også over, at de nu åbner i Danmark og ser frem til at fortsætte samarbejdet med dem her”, siger David Lidén, head of agile processes & development hos Junkyard. 

Instabox starter leveringsservicen i København og vil i løbet af 2020 udvide netværket af egne pakkebokse til at dække resten af Sjælland og Fyn. I 2021 vil resten af Danmark komme med.  Pakkerne kan leveres ugens syv dage og ni ud af ti pakker, der bestilles inden kl. 16:30, kommer frem samme dag.  

”Det betyder i praksis, at du f.eks. kan bestille en ny skjorte eller kjole om formiddagen og nå at hente den om eftermiddagen, inden du skal ud at spise eller i byen fredag aften. Og fordi vi har vores egne pakkebokse, behøver du ikke at stå i kø ved pakkeudleveringen”, siger Martin Nørtoft, general manager for Instabox i Danmark. 

Planlægger yderligere ekspansion
Logistiktjenesten har for nylig gennemført en ny finansieringsrunde på 36 millioner euro – godt 270 millioner kroner – hvoraf en del skal bruges til fortsat vækst i Sverige og mulig ekspansion til nye markeder.  

”Vi glæder os rigtigt meget til at åbne i Danmark, hvor den ekstra kapitaltilførsel gør det muligt at have en offensiv og langsigtet vækststrategi. Samtidig kan vi trække nogle af vores mere 50 samarbejdspartnere i Sverige med over sundet, så vi hurtigere kan udbygge vores distribution”, siger Alexis Priftis, CEO og medstifter af Instabox. 

Siden 2015 har Instabox årligt mere end tredoblet omsætningen. Sidste år fordoblede Instabox den fysiske tilstedeværelse i Sverige 

Instabox har hvert år siden lanceringen i 2015 mere end tredoblet omsætningen. Sidste år fordoblede Instabox sin fysiske tilstedeværelse i Sverige, så seks millioner svenskere i dag har mulighed for at bruge tjenestens samme-dag-levering. Samlet set har 85 procent af svenskerne adgang til Instabox, som løbende udbygger distributionen, så hele Sverige bliver dækket. 

Foruden Junkyard samarbejder Instabox blandt andet med H&M, Ikea og Boozt i Sverige. 

- HCL

Relateret indhold

21.06.2024Designbase.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023