Kom med på et eksporteventyr

bySommer inviterer andre virksomheder til at være med på en eksportrejse. I forbindelse med lancering af en helt ny julekollektion fra bySommer ApS har Designbase haft en snak med stifteren Jesper Sommer om den aktuelle situation omkring corona krisen, der som for mange andre har været en svær tid, men som også bringer nogle muligheder med sig.

De små julelykketrolde er en del af det nye eksporteventyr for bySommer. Foto: bySommer..

bySommer lancerer netop nu en helt ny julelykketrolde-kollektion, og med den ser Jesper Sommer dørene til eksportmarkedet åbne sig. Den rejse vil han gerne invitere andre virksomheder med på.

”Jeg har en sund egenkapital, og en meget stærk finansiel investor i ryggen; Entertainment Trading med medejeren Jacob Risgaard, der er kendt fra Løvens Hule på DR1 med investeringer i seks virksomheder”, fortæller Jesper, der som alle andre har været ramt af coronakrisen, med dage med en ordreindgang på nul, ordreannulleringer og inden mulighed for at indfri regnskabsårets budget.

Men selvom situationen er frustrerende, forventer Jesper fortsat at generere en overskudsgrad på cirka 10 procent., og han er positiv i forhold til fremtiden. Derfor vil han også gerne høre fra virksomheder eller designere, der har produkter, der relaterer sig til branchen.

”Vi vil gerne indgå i et licenssamarbejde med designere eller købe virksomheder, der ser en interesse i at være en del af en eksportudvikling. Hvor der kan være gode synergier i at være mere massivt til stede på eksempelvis messer, og hvor man kan tilbyde et større produktprogram til salgsagenter og distributører at arbejde med”.

Jesper Sommer ser et stort potentiale i at lade Lykketrolden få følgeskab af andre spændende produkter og ideer ud på verdensmarkedet såvel som på det skandinaviske marked.

”Vi har en sund egenkapital, og ved at denne corona fase på et tidspunkt slipper taget i os – så vi må op på hesten igen”.

Agentnetværk
”Ophavsretten til Lykketrolden blev solgt af familien Dam til DreamWorks Animation i 2012. De Lykketrolde bySommer hidtil har solgt i Skandinavien alene har man udviklet sammen med Dam familien, og man har nu søgt og fået en udvidet licens gennem DreamWorks til at producere og sælge i flere lande. Faktisk omfatter licensen produktionsret og salgsret til 111 lande verden over.

Den etablering, der sker internationalt, giver fornyede muligheder. F.eks har bySommer netop indgået en samhandelsaftale med en italiensk distributør med 25 sælgere. Herudover omfatter bySommers agentnetværk lande som England, Skotland, Irland, Tyskland, Spanien, Sverige, Norge, Italien, Polen og flere på vej.

”Der er stor interesse fra udlandet, også set i lyset af den troldefilm, der blev lanceret i 2016 af DreamWorks Animation med Justin Timberlake og Anna Kendrick der lagde stemmer til hovedrollerne. Og i løbet af 2020 udkommer endnu en film”Trolls2” på verdensplan.

Relateret indhold

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

16.05.2024Designbase.dk

Dansk kunsthåndværk og design styrker det grønne aftryk

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

08.05.2024Designbase.dk

Mere lovgivning for nethandel unødvendig

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023