Kop & Kande genåbner på Strøget i Aarhus

Det er en ombygget, udvidet og renoveret Kop & Kande butik, der er genåbnet på Søndergade 6B i torsdags den 8. oktober. Butikken har været lukket siden juni og har i den periode gennemgået en total forvandling.

Foto: Kop & Kande..

I første omgang var der ”flyttesalg”, men efter en god snak med butiksudlejeren viste det sig, at det var muligt at gennemføre en større ombygning. Det blev muligt at skabe en større Kop & Kande butik samtidig med, at man blev på adressen.

Det er vi superglade for, siger butikkens ejer Niels Dahl-Nielsen. Sammen med sin butikschef Julie Ilsøe og det øvrige personale har han arbejdet med at få muligheder og ønsker til at nå sammen og få skabt en butik, som lever op til det, Kop & Kande gerne vil tilbyde kunderne.

Butikken er nu på 390 kvadratmeter med en 150 kvadratmeter stor kælder, og der er samtidig etableret indgang fra Telefontorvet.

Vi har valgt at renovere hele butikken på en gang, så vi har en Kop & Kande butik, som fremstår moderne, kundevenlig og samtidig er et dejligt sted at arbejde for de 10 ansatte. Vi er meget glade for, at planerne faldt på plads, så vi kunne blive på Strøget, som nok er den bedste beliggenhed, vi kan få. Her kommer masser af mennesker hver dag, og her er mulighed for at vise, hvad vi kan tilbyde, så endnu flere får øje på os”, siger Niels Dahl-Nielsen.

Der er 105 Kop & Kande butikker fordelt over hele landet. Kæden har desuden en butik på Færøerne, en på Island og to på Grønland. Niels Dahl-Nielsen ejer fire butikker i kæden. 

Jeg valgte Kop & Kande, fordi kæden står for de ting, jeg tror kan sikre succes og fremgang i en periode, hvor detailhandlen er presset fra mange sider. Et højt serviceniveau, et personale som har indsigt og viden om varerne og et sortiment, hvor der hele tiden er fokus på trends, nyheder og kvalitet. Den kombination er kunderne glade for, og det er grundlaget for kædens succes”, fortæller butiksejeren.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023