Kop & Kande genåbner på Strøget i Aarhus

Det er en ombygget, udvidet og renoveret Kop & Kande butik, der er genåbnet på Søndergade 6B i torsdags den 8. oktober. Butikken har været lukket siden juni og har i den periode gennemgået en total forvandling.

Foto: Kop & Kande..

I første omgang var der ”flyttesalg”, men efter en god snak med butiksudlejeren viste det sig, at det var muligt at gennemføre en større ombygning. Det blev muligt at skabe en større Kop & Kande butik samtidig med, at man blev på adressen.

Det er vi superglade for, siger butikkens ejer Niels Dahl-Nielsen. Sammen med sin butikschef Julie Ilsøe og det øvrige personale har han arbejdet med at få muligheder og ønsker til at nå sammen og få skabt en butik, som lever op til det, Kop & Kande gerne vil tilbyde kunderne.

Butikken er nu på 390 kvadratmeter med en 150 kvadratmeter stor kælder, og der er samtidig etableret indgang fra Telefontorvet.

Vi har valgt at renovere hele butikken på en gang, så vi har en Kop & Kande butik, som fremstår moderne, kundevenlig og samtidig er et dejligt sted at arbejde for de 10 ansatte. Vi er meget glade for, at planerne faldt på plads, så vi kunne blive på Strøget, som nok er den bedste beliggenhed, vi kan få. Her kommer masser af mennesker hver dag, og her er mulighed for at vise, hvad vi kan tilbyde, så endnu flere får øje på os”, siger Niels Dahl-Nielsen.

Der er 105 Kop & Kande butikker fordelt over hele landet. Kæden har desuden en butik på Færøerne, en på Island og to på Grønland. Niels Dahl-Nielsen ejer fire butikker i kæden. 

Jeg valgte Kop & Kande, fordi kæden står for de ting, jeg tror kan sikre succes og fremgang i en periode, hvor detailhandlen er presset fra mange sider. Et højt serviceniveau, et personale som har indsigt og viden om varerne og et sortiment, hvor der hele tiden er fokus på trends, nyheder og kvalitet. Den kombination er kunderne glade for, og det er grundlaget for kædens succes”, fortæller butiksejeren.

- HCL

Relateret indhold

21.06.2024Designbase.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023