Kunstneriske designplakater

MONNA Studio præsenterer sin første plakatserie, som er designet til at komplementere hjemmet. Serien består af seks forskellige plakater, der passer ind i det moderne hjem, designet af boligstylisten Lone Monna og hendes datter Liv Monna.

PR-foto..

Mor- og dattersamarbejdet opstod på grund af en fælles interesse for boligindretning og design, men også fordi de havde lyst til et fælles kreativt projekt.

”Vi startede MONNA Studio, fordi vi havde lyst til at lave noget kreativt sammen. Vi ønskede at bruge mere tid sammen og samtidig udvikle noget til boligen. Eftersom vi begge to har en forkærlighed for bolig- og interiørbranchen, og havde et behov for nye plakater i vores hjem, så var det oplagt at afprøve design af noget smukt dekoration til væggen.”

Med en skandinavisk designstil, inspireret af kunst og tidens tendenser, bruger den danske designduo sin viden og baggrund inden for bolig- og interiørbranchen til at udvælge de mest relevante og spændende farver, former og streger i sine designs.

”Min mor og jeg kommer fra to forskellige generationer, men vi prøver gennem vores plakater at forene to forskellige perspektiver og syn på design, stil og trends”.

Visionen bag den første serie var at kombinere kunstneriske former med farver, der passer ind i tidens bolig- og interiørtrends. Serien har to temaer: A Brown Story og Vibrant Colors. Det første tema består af plakaterne Nature Morte, Brown Story in March og Blue Note.

De tre andre plakater Cactus, Yellow Scale og Drawing on Paper, er designet i sprælske farver – derfor navnet Vibrant Colors.
MONNA Studio vil gerne værne om miljøet.

Af den grund bliver alle plakaterne trykt lokalt og på bæredygtigt papir i premium kvalitet. Papiret er FSC-certificeret og kan anvendes i svanemærket tryksager.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023