Lækreste babydyne på markedet!

”Hvis du ønsker at give din baby den lækreste dyne på markedet, så skal du vælge Temprakon Zone babydynen…”

Sådan lyder konklusionen efter at Temprakon® babydynen er blevet testet af hverdagen hos Celine og Graham, der blev forældre til deres første fødte - en lille pige - i november 2020.

Gennem et helt år har netsundhedsplejerske.dk fulgt familiens oplevelser med babydynen, og det er blevet til hele seks anmeldelser - eller opdateringer - omkring udviklingen og erfaringerne med dynen samt lillepigens søvnmønster.

Forventningerne til dynen var fra starten ret høje, da dynen jo ligger i den dyre ende af prisskalaen - og især den temperaturregulerende effekt, var familien meget spændte på.

”Vi har aldrig oplevet, at vores datter har fået det for varmt eller for koldt med Temprakon dynen om sig. Dynens temperatur regulerende effekt virker, og de holder, hvad de lover!"

"Den temperaturregulerende effekt var særligt betrykkende de første måneder af vores datters liv, hvor vi gerne ville sikre os, at hun holdt temperaturen korrekt – særligt gennem natten. Dette gav en kæmpe tryghed og var med til at gøre, at især mor også sov lidt bedre i løbet af natten.

Uanset om man venter sig en vinter- eller sommerbaby, er denne babydyne fra Temprakon helt ideel! Den temperaturregulerende effekt virker upåklageligt, og man får i den grad høj kvalitet for pengene. Vi kan kun sende den varmeste anbefaling herfra.

Kærlig hilsen
Celine & Graham”

Læs hele anmeldelsen her!

Mere fra...

06.02.2023NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Sengetøjskollektionen Spring/Summer 2023

22.06.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

FORMLAND Autumn '22

20.06.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Forår / Sommer 2023

31.01.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Lækreste babydyne på markedet!

31.01.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Spring / Summer 2022

11.08.2021NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Eksperter i en god nats søvn…

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023