Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

Tag imod hummersæsonen med stil med OXO's skaldyrsredskaber

Foto: SWL

Hummeren, kongen af havets delikatesser, symboliserer starten på en festlig tid, når forårssolen varmer og hummersæsonen begynder i april. Det er et tidspunkt, hvor vi samles omkring bordet for at nyde de lækre skaldyr sammen med vores nærmeste.

For at kunne håndtere disse kulinariske perler på den mest praktiske og smidige måde, har man brug for de rigtige redskaber. Her kommer OXOs skaldyrsredskaber ind i billedet – designet til at gøre hele processen fra rensning til spisning nemmere.

Forestil dig at stå ved køkkenbordet med OXOs ergonomiske skaldyrssaks i hånden, klar til at åbne en friskfanget hummer. Takket være saksens skarpe og præcise skær klipper du igennem skallerne med lethed og finesse. Og lad dig ikke narre af skaldyrs- og nøddeknækkerens sparsomme look. Dens faste greb knækker de store hummer- og krabbekløer med lethed. Når det er tid til at nyde det møre skaldyrskød, er OXOs skaldyrsgafler perfekte til at fange de saftige stykker uden besvær. 

Foto: OXO

Foto: OXO

Foto: OXO

Foto: OXO

Med OXOs skaldyrsredskaber bliver selve processen med at forberede og nyde skaldyr til en glæde i sig selv. De rustfrie stålredskaber er skabt til at holde og håndtere skaldyr med perfektion, hvilket gør det til en sand fornøjelse at udforske smagen på havets herligheder.

Lad os byde foråret velkommen sammen og åbne hummersæsonen med OXOs innovative skaldyrsredskaber. Lad os samles om maden, skabe minder og nyde hver en bid af denne sæsons friske smag!

Mere fra...

15.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Forårets magi og skønhed inviterer til pinsefest

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren er blevet et populært køkkenredskab

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det ved at være tid til forårsrengøringen?

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommer og Grillsæson: Samling af Venner og Familie til Hygge

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023