Lad lyset blomstre

Daisy Lampen™ er den sidste nye tilføjelse i buketten af designlamper fra Goodnight Light. Kombiner lys og blomster med denne alsidige håndlavede lampe.

Daisy lampe fra Goodnight Light.

Daisy Lampen™ er en 3i1’er. Den fungerer som belysning, blomsterarrangement og skulptur. En flerfunktionel og kunstnerisk tilføjelse til din indretning.

Lad Daisy Lampen™ pynte både indendørs og udendørs. Ligesom margueritblomsten, der pryder lampen, er den nemlig designet til holdbarhed.

Daisy Lampen™ har indbygget batteri og kommer med lade-dock med USB-kabel, så den er let at flytte rundt efter behov. Brug den for eksempel som borddekoration eller hyggebelysning, lige hvor du er, uden at bekymre dig om ledninger og stikkontakter. Med op til 8 timers batterilevetid kan den bidrage til den gode stemning hele aftenen.

Daisy Lampen™ kommer i fire farver: almond, melon, lilac og ivory. LED-lysets farve har syv indstillinger, så du kan matche det med dine øvrige dekorationer.

Daisy Lampen™ er designet – tegnet og formet i hånden – af Marke Newton i 2022. Hver lampe bliver håndlavet i Spanien.

13.03.2023By Invite Only ApS

Sponseret

Shark Attack - Baby Bites er tilbage

05.03.2023By Invite Only ApS

Sponseret

Friske Forårsnyheder fra Sunnylife SS23

15.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Jul med Pellianni

11.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Smil du er på!

03.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Er det morgen nu?

01.11.2022By Invite Only ApS

Sponseret

Pop the Prosecco

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023