Lad naturens ro sænke sig over din kaffestund - EM77 termokande af Erik Magnussen

Kafferitualer er der mange af – nogen kan ikke starte dagen uden en kop kaffe, andre indtager den næsten ubevidst i store mængder, og så er der dem, der nørder omkring smag, bønne, bryggemetode osv

Med efterårets farvevalg til den klassiske EM77 termokande lægges der op til en rolig og nærværende kaffestund. Inspirationen til efterårets farve ’bark’ er fundet i naturen. Den refererer til skovens træstammer og den fornemmelse af intimitet og tilstedeværelse, man instinktivt oplever, når man lader sig opsluge af naturen. Så sænk dig ned i stolen, lad roen omslutte dig og nyd din kaffestund. Eller fyld EM77 kanden med kaffe, te eller varm kakao og skift den originale vippeprop ud med picnicproppen, og tag kanden og familien med ud i naturen og nyd nærværet og din varme drik der.

EM77 termokanden er skabt af Erik Magnussen og produceret i Danmark siden 1977. Et ikonisk design, der stadig holder kaffe og te varm verden over. Alle dele af EM77 termokanden fås som reservedele, så den er sikret et langt og bæredygtigt liv. EM77 er naturligvis BPA- og phthalatfri. Den unikke vippeprop samt skruelåg medfølger, så der er mulighed for at udskifte lukkemekanikken alt efter behov.

EM77 termokanden i den nye farve fås online og i butikkerne fra september 2022

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023