Luksuriøs ro og rustik nydelse med Södahl

Dagen er allerede blevet en del længere, og selvom kulden stadig kan puste til os, er foråret på vej. Det betyder mere udendørsliv.

Södahl Outdoor.

Med Södahls nye, lækre siddehynder og dækkeservietter kan man allerede i det tidlige forår dække op til ren nydelse i orangeriet – eller i en lun krog på altanen eller terrassen.

Det er tiden, hvor forårsfornemmelserne begynder at krible i os. Vi glæder os til at se skoven springe ud og til at invitere gode venner på frokost i kolonihaven. Södahls outdoor sortiment taler direkte ind i tidens trends med en skøn og afslappet boheme-atmosfære. Her er det dominerende fokus rustik enkelhed kombineret med høj kvalitet i både designs og materialer.

Holdbar livsnydelse

En smuk dækkeserviet kan sætte prikken over i’et i ’livsnydelse’. Og Södahls outdoor sortiment handler netop om afslappet livsnydelse, hvor skønne looks og holdbare materialer sætter rammerne for den helt særlige udendørsatmosfære, vi hver vinter længes mod.

De flotte dækkeservietter kan andet og mere end bare at se godt ud. De er også OEKO-TEX® Standard 100-certificeret, så forbrugerne kan være sikre på, at servietterne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Outdoor oaser

Siddehynden Match fås i farverne Sky Blue, Tea Green, Khaki, Beige, Brown og Ash – og matcher dermed naturens egne smukke, men dæmpede farver. Hynden er perfekt til at skabe små, hyggelige outdoor oaser, men gør sig også flot på en bænk i entreen eller køkkenkrogen.

Match-hynder matcher også smukt med Södahls outdoor dækkeservietter, som findes i farvekombinationerne White/grey, Brown/black og Ash/beige. Hynderne, som måler 40 x 40 cm og er af 100% bomuld, indbyder med sin komfort til at blive brugt hver dag – og med sit lækre look til at blive elsket. Længe.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023