Mater får ny direktør

Som led i Maters omstilling til internationale vækst vil stifter, Henrik Marstrand, fremover fokusere på research og produktudvikling indenfor designvirksomhedens nye, grønne produktionsteknologi.

Henrik Marstrand. PR-foto..

Opgaven, der ligger at eksekvere den ekspansive strategi, vil blive løftet af den nye CEO Ketil Årdal, som tidligere har været kommerciel direktør for Europas største kontormøbelproducent, Flokk Group.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at blive del af en 'purpose'-drevet virksomhed, der er førende på cirkulære løsninger indenfor designmøbler og belysning - og til i samarbejde med Henrik og resten af Mater-teamet at sætte fart i vores vækstplaner", siger han.

Konceptet og teknologien, der gør det muligt at omdanne affald fra industrivirksomheder og 
anvende det til designprodukter skal give Mater en 'first-mover'-fordel på det globalt marked, hvor danske møbelproducenter før har gjort sig gældende. 

"Forbrug er kommet for at blive. Men med nye, innovative løsninger til rådighed, så kan forbruget faktisk medvirke til at rydde op. Altså, jo mere vi forbruger, jo mere affald kan vi fjerne. Dét kan vi nu hos Mater bidrage væsentligt til", fortæller Henrik Marstrand.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023