MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954

I går var det 70 år siden, at dørene første gang åbnede til Herning Hallen, som i dag er udbygget til MCH Herning Kongrescenter, der bl.a. rummer Formland to gange om året

CEO i MCH, Georg Sørensen. Foto: MCH

Åbningen af Herning Hallen var grundstenen til dagens oplevelseskoncern MCH A/S, der udover kongrescentret omfatter MCH Messecenter Herning, MCH Arena og multiarenaen Jyske Bank Boxen, som tilsammen er besøgt af 44.979.000 siden 1954.

Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen sender i den anledning en varm tanke og tak til selskabets initiativtagere.

”De fremsynede personligheder viste vejen, da de byggede den første hal i Østergade med det erklærede formål at huse udstillinger, sport, møder, kongresser, koncerter og andre festlige arrangementer. Arrangementerne er blevet større og flere. Det samme er hallerne og antal medarbejdere, men målet er det samme i nutidens MCH-univers: At skabe unikke oplevelser for alle”, siger Georg Sørensen, der fremhæver vigtigheden af medarbejdernes særlige og meget værdsatte MCH-ånd.

”Gennem tiden er det personlige værtskab blevet både en passion og et særkende for MCH takket være en helt unik indsats af alle vores medarbejdere, der alle får rigtig mange fortjente roser fra vores kunder, gæster og samarbejdspartnere, som også skal have en meget varm tak for opbakningen og tilliden gennem de 70 år”. 

100 gange større 

Direktøren konstaterer, at der dengang som nu var behov for de rigtige faciliteter til tiden. I 1954 var Herning Hallen én hal på 1.600 kvadratmeter, og i dag råder MCH over i alt 174.000 indendørs kvadratmeter fordelt på MCH Herning Kongrescenter, MCH Messecenter Herning, MCH Arena og Jyske Bank Boxen, der tilsammen besøges af gennemsnitligt 1 mio. gæster hvert år.

Den økonomiske betydning har analysefirmaet Rambøll beregnet ud fra VisitDenmarks døgnforbrugsstatistik, og sammen med MCH's indkøb hos leverandører har gæsternes og udstillernes forbrug alene i 2023 skabt en lokal omsætning på 452 millioner kroner og en samlet omsætning på 613 millioner kroner.

MCH betragtes som en vital og værdsat aktør både lokalt, regionalt og også nationalt for dansk erhvervsliv og industri, blandt andet som mødested for over 50.000 virksomheder via den brede og omfattende række af messer og erhvervsarrangementer.

Det personlige møde går aldrig af mode

Georg Sørensen er kendt for sit mantra om det personlige møde, som han også fremhæver i forbindelse med selskabets 70-års fødselsdag.

”Det personlige møde går aldrig af mode, og de rigtige rammer kombineret med det personlige værtskab er afgørende for mødet mellem mennesker, uanset om behovet er fagligt, forretning, fritid og/eller fornøjelse. Derfor skal der lyde en meget stor tak for den visionære beslutning dengang og for at skabe fundamentet for dagens oplevelseskoncern”, siger Georg Sørensen, der oplyser, at fødselsdagen fejres med kage til alle medarbejdere tirsdag 21. maj, og at en større fejring venter, når oplevelseskoncernen om fem år kan fejre sit 75-års jubilæum

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023