Moccamaster samler kaffekonger og gastronørder i Aarhus

Når Nordens største madfestival ruller ud i Aarhus, er den gode smag og de gastronomiske oplevelser omdrejningspunktet. I år stiller Moccamaster med et unikt hold af specialister og et showkøkken, som tager de besøgende med på nye veje i den lille bønnes magiske univers

Hvis du er en madglad, kaffedrikkende musikelsker, så er det nu, der skal sættes kryds i kalenderen. Det er nemlig tid til Nordens største festival for mad og drikke, som er en tilbagevendende begivenhed i den jyske storby. Hos Moccamaster har man i år taget et helt særligt hold med til Tangkrogen i Aarhus for at vise, hvad kaffe kan. En lokal stjernekok vil bl.a. kreere en kaffe-inspireret, treretters menu i showkøkkenet, og der vil flyde bløde, Bossanova-rytmer ud af højtalerne.

Det hele foregår i weekenden den 6.- 8. september 2019.

Her vil en perlerække af Aarhus og omegns bedste og mest kreative, kulinariske kunstnere stå klar i Moccamasters telt på festivalpladsen.

For Moccamaster er det vigtigt, at der er lokale kaffesjæle på plakaten ved Food Festival:

”Heldigvis er byen og området begavet med en lang række kaffekyndige folk, og vi glæder os til at give dem en hel weekend i rampelyset, så vores gæster kan se, smage og opleve, hvad velbrygget kaffe kan bruges til”, siger Samuel Rose der er PR og event ansvarlig for Moccamaster.

Moccamaster har bl.a. allieret sig med den tidligere Michelin-kok, Andreas Saxskjold-Nørup og en af Danmarks bedste bartendere, Søren Krogh. De skal være med til at give folk kaffe-oplevelser, som rækker langt udover den sædvanlige sorte kop.

Derudover kan de besøgende glæde sig til at smage en helt ny kaffeis, der er resultatet af et samarbejde mellem den anerkendte, aarhusianske ismager, Dolce Vita og Sigreds Kaffefabrik. Samtidig kan man få testet kaffe-kendskabet i en quiz med lækre præmier.

Moccamaster glæder sig til at byde alle interesserede velkommen i Moccamaster-teltet på Marselisborg Havnevej 2.

For yderligere info kontakt:

Ole Andersen
Ole.andersen@moccamaster.com
+45 6076 6044

Mere fra...

09.05.2023Moccamaster Nordic ApS

Sponseret

Nyhed!

09.05.2022Moccamaster Nordic ApS

Sponseret

Den pålidelige kaffemaskine

26.07.2021Moccamaster Nordic ApS

Sponseret

De syv kaffesynder, der ødelægger smagen

14.01.2021Moccamaster Nordic ApS

Sponseret

BÆREDYGTIGT DESIGN FRA FØR DET BLEV MODERNE

10.11.2020Moccamaster Nordic ApS

Sponseret

”Alle kan smage forskel på specialkaffe og kaffe fra supermarkedet”

01.09.2020Moccamaster Nordic ApS

Sponseret

Formlen på den optimale kop kaffe

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023