Moderigtig og miljøbevidst: To Go favoritter i nye efterårsfarver

To Go Click termokoppen og Keep Cool termodrikkeflasken lader dig nyde både varme og kolde drikke på køreturen til og fra arbejde, når du går tur med barnevognen, er ude at rejse eller på anden vis er ”on the go”.

Begge produkter er produceret i højkvalitets rustfrit stål i dobbelt lag med vakuum, der sikrer en høj termoeffekt, så din yndlingsdrik holder temperaturen i mange timer.

Med sæsonens nye farver - warm maroon, midnight blue og granite grey - er To Go Click og Keep Cool både funktionelle og moderigtige accessories, der let kan placeres i tasken, cykelkurven eller bilen. Inspirationen til denne sæsons farver er hentet fra bevægelserne inden for moden dette efterår, hvor variationer over grå, blå og rød er meget tilstede.

De mørke toner tilføjer en snert af drama, karakter og varme til farvepaletten for AW 2020. To Go Click, der er ideel til dagens første kop kaffe eller te, er smart design og funktionalitet i ét krus: Med et let tryk på toppen, er koppen åben, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt.

Tryk igen og To Go Click er lukket. Keep Cool er en smuk og robust termodrikkeflaske, som sikrer at postevand, saft, iste eller danskvand er dejlig koldt, når du har brug for en forfriskning.

Termodrikkeflasken, designet af den italienske designduo Debiasi Sandri, vandt tidligere på året den prestigefyldte German Design Award 2020 inden for kategorien Tabletop, hvor juryen vurderede det enkle og behageligt runde design til at være en attraktiv ledsager i hverdagen.

Med termokoppen og termodrikkeflasken undgår du let de spontane køb af kaffe og engangsflasker med vand eller andre dyre drikkevarer fra den nærmeste cafe eller supermarked – en win-win situation for pengepungen og miljøet.

To Go Click og Keep Cool i de 3 nye farver vil være tilgængelige fra september, og med endnu flere farver i sortimentet at vælge imellem, kan du altid finde en, der matcher din personlige stil.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023