MUNK Collective lukker

Resultatet har ikke kunne møde virksomhedens høje ambitionsniveau, så derfor lukkes der ned henover et par måneder mens der sælges ud af varerne i et ophørsudsalg.

Hans Peter Munk, stifter af MUNK Collective..

Det hele startede med en butik. i 2012 åbnede Hans Peter Munk en design- og interiørbutik med navnet MUNK på Christianshavn i 2012. Butikken blev hurtig populær og Hans Peter Munk fik ideen om at skabe et brand med egne møbler og designobjekter, og da han havde god erfaring fra branchen og gode kontakter etablerede han MUNK Collective – et designfællesskab for unge talentfulde designere og arkitekter.

”MUNK Collective er en platform for unge aspirerende designtalenter fra hele verden, der alle deler vores passion for moderne klassikere og godt design. Størst af alt vil vi sige tak til de designere og arkitekter vi har haft glæden af at arbejde sammen med. I har udfordret vores gængse måde at designe produkter og vist at design både kan være funktionelt, æstetisk flot og tilgængeligt for en bred skare af mennesker”, lyder det fra Hans Peter Munk og hans team i en pressemeddelse omkring lukningen, og de fortsætter: ”Vi ønsker også at give en kæmpe tak til vores forhandlere og samarbejdspartnere, som gennem årene har troet på brandet og været vores allierede i øjenhøjde med forbrugerne.”

Ophørsudsalg

Den endelige lukkedato er endnu ikke fastlagt, men MUNK Collective holder de næste par måneder ophørsudsalg i butikken i Store Kongensgade hver torsdag til lørdag.

Ophørsudsalg med op til 70 % rabat

Torsdag-fredag kl. 12-18

Lørdag kl. 11-15

I MUNK Collective butikken, Store Kongensgade 57D, 1264 København K og på www.munkcollective.com

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023