Nærvær og nytænkning krydses på Formland

Der bliver stillet skarpt på nuet, naturen og fællesskabet på Formland Autumn, når Studie FLYHELSTED byder indenfor på Trendzonen 'Atelier Bohemian Shades' 13.-16. august 2020 i MCH Messecenter Herning.

Formlands store trendzone er altid et tilløbsstykke for de besøgende. Foto: MCH/Tony Brøchner.

24.06.2020

Sponseret

Formland

Mønstre, farver, fællesskab, botanik og romantik er nøglebegreber, når de historiske dyder og værdier kombineres med et stykke af fremtiden i sæsonens store Trendzone 'Atelier Bohemian Shades' på Formland Autumn 2020.

Bag Trendzonen står den erfarne designduo Studie FLYHELSTED, der vil give besøgende et særligt indblik i interiør- og designbranchens nyeste strømninger gennem håndplukkede designs og særkender ved de forskellige brands. 'Atelier Bohemian Shades' kommer til at danne ramme om den kreative og levende bolig, hvor der er plads til det uperfekte og til en livsform med fokus på det lokale og det skabende.

- Vi drømmer om mønstrede gulve, farvede håndlavede fliser, kelimpuder, plantefarvede hørtæpper og rustikke borde. Alt sammen harmonisk sammensat med vintagekrukker og store træer, så det skaber en smuk visuel ramme om værkstedet, væksthuset og atelieret. Stemningen oser af personlighed, historie og kreativitet - ægte boheme, forklarer Mille Fly, der sammen med Sofie Helsted udgør Studie FLYHELSTED.

Boheme og botanik
Designduoen har indgået samarbejde med designer Pernille Folcarelli, der med inspiration fra botanikken skaber grafiske motiver med elementer fra naturen. Pernille Folcarelli skal med sine poetiske udtryk bidrage til bohemestemningen på Trendzonen.

- Gennem en smuk balance af mønstermix og farvematch og med et strejf af smuk botanik, frisk luft og naturligt lys genskaber vi kontakten til vores urokkelige holdepunkt - naturen, som skal minde os om den unikke balance mellem det uperfekte og perfekte, der kendetegner bohemelivet, siger Sofie Helsted, som uddyber:

- Det handler om slow living og om at leve og være til stede i nuet. Vi ved ikke, hvad morgendagen bringer. I lang tid har vi været afskåret og isoleret fra hinanden, og det har givet os mulighed for at se tingene i et nyt lys. Derfor er det endnu mere vigtigt at komme på Formland og mærke fællesskabet og fokusere på det vigtige; naturen, det personlige, det trygge, fællesskabet og friheden.

Stærkt foredragsprogram
Foruden Trendzonen kan besøgende glæde sig til at hente værdifuld viden og lade sig inspirere af Formlands store foredragsprogram. Scenen indtages blandt andet af den kendte livsstils- og forbrugerekspert Anne Glad, der under titlen 'Coronaforbrug og kriseadfærd' vil stille skarpt på danskernes forbrug under pandemien. Samtidig vil hun tage et kig ind i fremtidskuglen og fremhæve nogle af de positive effekter, som krisen har bragt med sig, og som kan skabe nye muligheder for den kreative detailhandel. 

Personligt glæder Anne Glad sig til et gensyn med Formland.

- Jeg har flere gange været på Formland, og jeg glæder mig til at vende retur og blive inspireret af de mange udstillere. Jeg troede faktisk, at messen var aflyst, men det er så fedt at se, hvor hurtigt Herning kan sadle om, når det gælder, fortæller Anne Glad.

Besøgende kan også blive klogere på de største forandringer i detail- og nethandlen, når trendekspert Matthew Brown i et videoforedrag med titlen 'Crisis, Community and Creativity' giver sit bud på, hvordan fremtiden kommer til at se ud. På programmet er også gensyn med trendforsker og ejer af pej gruppen Louise Byg Kongsholm, trendredaktør hos pej gruppen Rie Fjordsøe Rasmussen og trendforsker Mads Arlien-Søborg.

Formlands store aktivitetsprogram sammensættes og gennemføres med afsæt i konceptet TrygtMCH, der bygger på grundprincipperne antal, afstand og hygiejne og sikrer branchen et både ansvarligt og attraktivt mødested.

Formland Autumn finder sted 13.-16. august 2020 i MCH Messecenter Herning.

Mere fra...

03.06.2024Formland

Sponseret

Cirkulær event i København og på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse sætter fokus på biodiversitet

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendzone på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023