Netværksplatform forbinder virksomheder med influencers

For at hjælpe virksomheder med at finde de rette samarbejdspartnere, har Conzoom Solutions tilføjet en ny kategori for influencers og bloggere til sin jobplatform.

Influencers og bloggere kan være med til at styrke en virksomheds kommunikationsstrategi og brand..

Corornavirussen har stadig et fast greb om samfundet, sundhedssektoren og industrien. Og med vigtigheden af at holde afstand, er digitaliseringens rolle blevet mere central, idet flere bliver hjemme og fordyber sig i digitalt indhold og sociale medier.  

Endvidere er influencers og bloggere blevet værdifulde kommunikationspartnere for virksomheder, der ønsker at styrke sin branding. Og med den nuværende situation og forbrugernes vaner online, kan det være gavnligt at investere i en skræddersyet strategi på de sociale medier.  

For at tilvejebringe mødet mellem virksomheder og de rette kommunikationspartnere tilføjer Conzoom Solutions en ny kategori for bloggere og influencers til sin jobplatform.  

På jobplatformen, der blevet lanceret i starten af 2020, kan disse præsentere sig selv og tilbyde ydelser til virksomheder, ved at oprette profiler og links til deres kanaler.  

“Den nye tilføjelse til jobplatformen tilbyder influencers og bloggere en god mulighed for specifikt at kunne adressere virksomheder i industrien i disse tider. Og vice versa kan virksomhederne drage fordel af at fortage målrettede søgninger efter dygtige influencers eller bloggere, der kan hjælpe med at optimere deres kommunikationsstrategier”, siger Stephan Kurzawski, board of management hos Messe Frankfurt Exhibition.  

- HCL 

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023