Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU - den perfekte kombination af kapacitet og alsidighed

Ninja AF451EU er den nyeste tilføjelse i den prisvindende air fryer familie. Produktet er designet til at imponere med sin store kapacitet og alsidige madlavningsfunktioner kan den kun imponere i køkkenet.

En af de mest innovative funktioner ved denne air fryer er det digitale termometer, der følger med. Det digitale termometer gør det muligt at tilberede kød og fisk til perfektion, uden at du behøver at gætte på temperaturen. Vælg blot den ønskede finish, og Ninja’

Smart Cook System sørger for resten. Med præcis overvågning af madens temperatur under tilberedningen kan du altid være sikker på at få et velsmagende og saftigt resultat.

AF451EU er udstyret med 2 uafhængige tilberedningszoner, hvilket gør den ideel til familier og store husstande da den kan tilberede mad op til 8+ personer. Det er op til 25% mere mad sammenlignet med andre air fryere på markedet.

Du kan tilberede to forskellige fødevarer med forskellige temperaturer, tider og indstillinger i de separate skuffer. Takket være SYNC-funktionen kan begge retter være klar til servering på samme tid. MATCH-funktionen gør det også muligt at tilberede dobbelt så meget mad på samme tid ved hjælp af de samme indstillinger i begge zoner.

Med 6 forskellige madlavningsfunktioner kan du virkelig udforske din kreativitet i køkkenet. Fra air frying, hvor du kan nyde dine yndlingsfriterede retter med op til 75% mindre fedt, til ristning, bagning, dehydrering og genopvarmning, giver denne air fryer dig mulighed for at tilberede et bredt udvalg af lækre retter. Den nemt anvendelige digitale kontrolpanel med nedtællingstimer gør det let at holde styr på madlavningsprocessen.

Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU Vejl. pris: 2499,00 DKK

For yderligere information omkring sortimentet eller spørgsmål kontakt Fun Nordic ApS – info@funnordic.dk

Mere fra...

04.12.2023FunNordic ApS

Sponseret

Shark Beauty Lancerer Revolutionerende Hårtørrer-Serie

17.10.2023FunNordic ApS

Sponseret

Oplev perfektion i hver dråbe af din kaffe med Gastroback Design Advanced Duo Espressomaskine

12.09.2023FunNordic ApS

Sponseret

Tidsbesparende sunde måltider på rekordtid med Ninja Speedi Rapid Cooker & Air fryer

05.09.2023FunNordic ApS

Sponseret

Instant Pot er hurtigere, sundere og med stilhedens elegance

02.08.2023FunNordic ApS

Sponseret

Lydløs air fryer - det tæt på med Instant Vortex Slim Airfryer

26.06.2023FunNordic ApS

Sponseret

Hâws introducerer et alsidigt tilbehørssæt til air fryers

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023