Nordstil er hotspottet i nord

Nedtællingen er begyndt: Winter Nordstil finder sted i Hamborg fra 13. til 15. januar 2024. Til jubilæumsudgaven af den regionale forbrugsvaremesse vil de populære specialområder præsentere spændende nye udstillere, innovative produkter og nye trends.

Nordstil - The Village. Foto: Messe Frankfurt/Jean-Luc Valentin

Nordstil i Hamborg er hotspottet i nord. Her ses anerkendte repræsentanter fra design-, bolig- og livsstilsbranchen, og de præsenterer spændende nye produkter, moderne design og individuelt håndværk 

”Anleger”: Mødested for nye og tilbagevendende udstillere

Uanset om det gælder nye mærker eller stærke tilbagevendende brands er Angleger-området et godt udgangspunkt for udstillere fra alle produktområder. På Winter-Nordstil samles 15 udstillere i Anleger B4 for at præsentere et farverigt udvalg af produkter. Årets udstillere omfatter: A.B.S. Förderung von Arbeit, Atelier Freudenthal, Dein Kakao, Dinalu Dina Lechler, Happy Undies, Heritedge Viet Crafts, Kamewi, Lottebom, Iuve.ly, Mum's C19, Seedbomb City, Spitzenkunst, Urban Tea Factory, Yolunda og 4peoplewhocare.

Foto: Messe Frankfurt/Jean-Luc Valentin

Kreative designs og lokale producenter på Nordlichter

I hal A3 E01 til E18 vil 18 nationale og internationale mærker, lokale producenter, små håndværksvirksomheder, unge start-ups og kommende designere vise deres innovative nye produkter på Nordlichter. De kreative Nordlichter-udstillere viser kunstfærdigt udformede produkter i små partier, materialer af høj kvalitet samt miljøvenlige produktionsmetoder. 

Mange af de udvalgte varer er håndlavede, produceret på en miljøvenlig måde eller fra regionale virksomheder og appellerer til et bæredygtigt orienteret publikum. 

Nordlichter-området inviterer besøgende til at bestille direkte fra producenter og designere. Den alsidige produktverden omfatter unikke smykker, speciel kosmetik, ekstraordinært tilbehør samt papirvarer af høj kvalitet, fine gourmetgaver, trendy tekstiler og boligtilbehør. 

Til Winter-Nordstil 2024 byder området velkommen til mærkerne Brandgut, Fenna Harms Illustration, Miss Merle Duftmanufaktur, Mölneby, Pápydo, The Home Project Design Studio og vi laver mønstre som spændende nytilkomne. Birkenspanner, House of Thol, Jens Kilian, Juvahem, krautkraft, Mari & Anne, meeresbrise, Ooooh, P-Dit, Riema og typocean vil være der igen.

Nordstil Village – markedsplads for nye ideer

Nordstil Village i hal A3 præsenterer sig som et fælles udstillerkollektiv. Her viser ni udstillere en markedsplads fuld af friske ideer, nye trends og inspiration til iscenesættelse af produkter, produktsortiment og butiksvinduesdesign i butikkerne. 

Samtidig er det særlige område på stand E67 og E75 det ideelle sted at opholde sig – uanset om det er til en kort pause fra messens stress og jag eller til networking. 

De ni udstilleres individuelle kollektioner tilbyder et bredt udvalg af matchende designprodukter, der præsenteres i overordnede trendtemaer, som kan kombineres med hinanden på PoS. 

De designtilgange, der vises, fokuserer således på synergier såvel som på "gennemførlighed", på effektive og kreative koncepter, der er lette at omsætte i praksis. Det brede produktsortiment strækker sig fra dekorative artikler og gaveartikler, tekstiler og smykker, lamper og møbler. Nordstil Village byder Agentur Berg velkommen som deres seneste medlem. Mærkerne Frohstoff, Gift Company, Good Old Friends, Mossapour Interior Designs, Paperproducts Design, Pink Stories og Sompex er blandt de tyske landsbymedlemmer. Det danske brand Piffany Copenhagen er også en del af det kreative kollektiv. 

-PF

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023