NorviGroup er klar til Formland i august

Vi glæder os til at præsentere vores sortimenter af dyner, puder og sengelinned - samt skabe nye relationer til butikker, der kan hjælpe os med vores vision om, at skabe en bedre nattesøvn for alle.

Hvad er en god nats søvn egentlig værd?.

Sommeren er på vej og Danmark er ved at åbne for flere muligheder for at møde kunder og andet godtfolk. Vi har brugt ventetiden på bl.a. at planlægge messer og intensiveret vores digitale indsats, som har hjulpet os godt og sikkert gennem den forgangne tid.

Vi glæder os til at præsentere vores sortimenter og skabe nye relationer til butikker, der kan hjælpe os med vores vision om, at skabe en bedre nattesøvn for alle. Udover dyner og puder - som helt klart er vores kerneprodukter - så kan vi også tilbyde sengetøj og lagner i den fineste kvalitet fra Borås Cotton® og Turiform®.

Bæredygtighed har de senere år fyldt meget i vores bevidsthed. Selvom bambus både er utroligt blødt og behageligt samt et særdeles allergivenligt produkt, er bæredygtigheden dog stadig én af grundene til at vi udvikler sengesæt i det hurtigvoksende materiale.

På messestanden kan du møde Kenneth og Jens, der normalt servicerer vores danske forhandlere ude i marken. De ved alt om produkterne og vil rigtig gerne fortælle mere om de fordele som din butik kan opnå ved at danne partnerskab med os.

Udover Formland - som er den eneste danske messe vi deltager på - kan du møde os på Expo2020 i Dubai til oktober, samt på HeimTextil i Frankfurt til januar.

Læs mere om vores messeaktiviteter på www.norvigroup.dk

Mere fra...

06.02.2023NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Sengetøjskollektionen Spring/Summer 2023

22.06.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

FORMLAND Autumn '22

20.06.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Forår / Sommer 2023

31.01.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Lækreste babydyne på markedet!

31.01.2022NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Spring / Summer 2022

11.08.2021NorviGroup Denmark A/S

Sponseret

Eksperter i en god nats søvn…

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023