Ny brandbutik

Tæppevirksomheden Linie Design åbner en ny brandbutik i København.

Foto: 123rf.com.

”Efter 40 år i branchen virkede det som det næste naturlige skridt fysisk at styrke vores position som en af de førende producenter af håndlavede tæpper i Europa. Sammen med flere andre klassiske danske mærker i hjertet af København har den nye brandbutik en førsteklasses beliggenhed på hjørnet af en smuk historisk bygning bevogtet af vagtsomme drager over indgangen”, fortæller Chief Retail og indretningsarkitekt Hanne Kortegaard, der har arbejdet sammen med københavnske Norm Architects om at skabe den sammenhængende æstetik. 

Norms tidløse skandinaviske stil var det perfekte match med vores rødder i skandinavisk designtradition, hvilket resulterede i et inspirerende rum, hvor besøgende kan interagere med produkterne, når de lærer om materialerne og det traditionelle håndværk bag designene.

Ud over det fulde standardsortiment vil kollektioner i begrænset oplag og engangsforestillinger også blive vist. Desuden er underetagen dedikeret til professionel brug og giver indretningsarkitekter og arkitekter mulighed for at bruge kreative værktøjer, der letter deres planlægnings- og udvælgelsesproces, når de vælger og udvikler tæpper til specifikke projekter.

Relateret indhold

12.04.2024Designbase.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

11.04.2024Designbase.dk

Undgå cyberangreb med ny varslingstjeneste

10.04.2024Designbase.dk

Tag Ansvarlighedstjekket

10.04.2024Designbase.dk

Din virksomheds ansvar i brugen af AI

09.04.2024Designbase.dk

Nye priser på Dankort i fysisk handel

08.04.2024Global Design Partner

Sponseret

Fra genanvendt plast til holdbare og multifunktionelle produkter

05.04.2024Designbase.dk

Rosendahl Design Group opnår B Corp certificering

05.04.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din markedsførte emballage for 2024: Sådan gør du

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023