Ny CCO hos Silkeborg Uldspinderi

Kasper Boje Nielsen er ny CCO hos Silkeborg Uldspinderi.

Kasper Boje Nielsen er ny CCO hos Silkeborg Uldspinderi..

Kasper er et kendt ansigt i branchen. Senest var han CCO i den nystartede designvirksomhed Warm Nordic. Før den tid har Kasper gjort karriere i Kähler Design, hvor han har været med på hele rejsen fra dengang, hvor virksomheden var et konkursbo med tre medarbejdere og frem til 2018, hvor Rosendahl købte Kähler som den veldrevne virksomhed, den var, og hvor han fulgte med Frantz Longhis over i hans møbelsatsning Warm Nordic.

”Kendetegnet for Silkeborg Uldspinderi har altid været og er stadig i høj grad faglighed og en dybt specialiseret knowhow omkring de to produkter, uld og alpaca, der arbejdes i. Fokus har igennem tiden altid været på produktet og kvaliteten. Men det er ikke længere nok. Så da indehaveren af Silkeborg Uldspinderi, Jesper Castillo Olsen for halvandet år siden overtog virksomheden efter sin far, valgte han i højere grad at fokusere på design og branding”, fortæller Kasper Boje Nielsen.

Det er da også i den forbindelse, at Kasper nu er tiltrådt som CCO med ansvaret for den kommercielle del af forretningen. Kasper skal i høj grad fokusere på at brande Silkeborg Uldspinderi.

”Vi er i gang med at udvikle en ny unik kollektion i samarbejde med anerkendte designere, ligesom vi er i gang med at udvikle en ny hjemmeside”, lyder det. Kasper vil i øvrigt også være ansvarlig for at styrke Silkeborg Uldspinderis profil på hjemmemarkedet både for B2B og B2C, ligesom der skal sættes endnu mere turbo på eksporten.

”Silkeborg Uldspinderi er en virksomhed med et fantastisk know how, høje krav til kvaliteten og ikke mindst en hamrende god historie, der bare venter på at blive fortalt, og igennem mine tidligere jobs i Warm Nordic og hos Kähler har jeg fået opbygget en værktøjskasse i forhold til storytelling, som jeg ikke kan vente med at tage i brug”.

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023