Ny fremtid for Bahne & co.

Den 27. november overtog Cozy Living Bahne & Co’s salgsaktiviteter af Bahne, Margit Brandt og Gorm’s.

Billede: Bahne & co..

Den nye samarbejdsaftale bygger på at salg, marketing og distribution af de tre interiørbrands; Bahne, Margit Brandt og Gorm’s overgår til Cozy Living og det skal give butikkerne direkte adgang til et europæisk forhandlernet og en effektiv online b2b platform. Det skriver Bahne & co. i en pressemeddelelse.

Den nye samarbejdsaftale giver Bahne & Co’s kunder direkte adgang til Cozy livings effektive webshop og et endnu større sortiment.

“Cozy living er et perfekt match for Bahne & CO. Deres velfungerende online platform og vidt forgrenede distributionsnetværk udgør en effektiv partner for vores brede sortiment, som dermed vil nå ud til flere kunder”, siger Jacob Bahne.

Cozy living er en engrosvirksomhed i stærk udvikling. Fokus har fra første dag været at give kunderne en velfungerende og enkel webshop og effektiv distribution af varerne.

”Vi er meget glade for at kunne byde de tre stærke brands velkommen i vores portefølje af nordisk inspirerede interiørserier. Aftalen betyder, at vi kan udvide vareudvalget med et par tusind nye varer. Alle fire brands komplimenterer hinanden og samlet kan vi tilbyde vores kunder et meget stærkt kvalitetssortiment som dækker stort set alle områder indenfor interiørbranchen”, siger Tine Timm Hemicke, adm. Direktør Cozy living. Hun forventer ligeledes at det markant større vareudvalg vil være med til at sikre, at Cozy living kan holde fast i deres solide vækstrater.

Bahne & Co vil fortsætte med at udvikle og sælge brandet Miss Etoile, samt distribuere Ecooking til udvalgte kunder i Danmark fra kontoret i Vejle.

www.cozyliving.dk

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023