Ny fremtid for Bahne & co.

Den 27. november overtog Cozy Living Bahne & Co’s salgsaktiviteter af Bahne, Margit Brandt og Gorm’s.

Billede: Bahne & co..

Den nye samarbejdsaftale bygger på at salg, marketing og distribution af de tre interiørbrands; Bahne, Margit Brandt og Gorm’s overgår til Cozy Living og det skal give butikkerne direkte adgang til et europæisk forhandlernet og en effektiv online b2b platform. Det skriver Bahne & co. i en pressemeddelelse.

Den nye samarbejdsaftale giver Bahne & Co’s kunder direkte adgang til Cozy livings effektive webshop og et endnu større sortiment.

“Cozy living er et perfekt match for Bahne & CO. Deres velfungerende online platform og vidt forgrenede distributionsnetværk udgør en effektiv partner for vores brede sortiment, som dermed vil nå ud til flere kunder”, siger Jacob Bahne.

Cozy living er en engrosvirksomhed i stærk udvikling. Fokus har fra første dag været at give kunderne en velfungerende og enkel webshop og effektiv distribution af varerne.

”Vi er meget glade for at kunne byde de tre stærke brands velkommen i vores portefølje af nordisk inspirerede interiørserier. Aftalen betyder, at vi kan udvide vareudvalget med et par tusind nye varer. Alle fire brands komplimenterer hinanden og samlet kan vi tilbyde vores kunder et meget stærkt kvalitetssortiment som dækker stort set alle områder indenfor interiørbranchen”, siger Tine Timm Hemicke, adm. Direktør Cozy living. Hun forventer ligeledes at det markant større vareudvalg vil være med til at sikre, at Cozy living kan holde fast i deres solide vækstrater.

Bahne & Co vil fortsætte med at udvikle og sælge brandet Miss Etoile, samt distribuere Ecooking til udvalgte kunder i Danmark fra kontoret i Vejle.

www.cozyliving.dk

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023