Ny profil på formandsposten i bestyrelsen hos Mater A/S

Møbelbranchens bæredygtige spiller har netop fået ny bestyrelsesforkvinde som led i en oprustning af kompetencer i virksomheden.

Sofie Lindahl-Jessen er ny bestyrelsesforkvinde hos Mater A/S. Pressebillede: Mater A/S.

Med ønsket om at opkvalificere det hold, der understøtter virksomhedens ukuelige fokus på bæredygtige produktionsmetoder af eksklusive designs, har Mater budt den tidligere Fritz Hansen og Sportsmaster profil Sofie Lindahl-Jessen indenfor i rollen som ny bestyrelsesforkvinde. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi er meget glade for at have fået Sofie Lindahl-Jessen ombord som ny bestyrelsesforkvinde. Vi har en klar handlingsplan for hvordan vi styrker vores brand og vækstplaner, og med Sofies solide erfaring fra branchen, har vi endnu en kompetent sparringspartner med på rejsen. Vi er overbeviste om, at Sofie kan bidrage til udrulning af vores kollektioner på vores nøglemarkeder og skærpe vores unikke profil yderligere.” Siger Henrik Marstrand, CEO og grundlægger af Mater A/S i en pressemeddelelse.

Maters afgående bestyrelsesformand Peter Warrer takker af grundet tidsmæssige årsager, og han har været en væsentlig bidragsyder til Maters unikke position på markedet indenfor design og bæredygtighed de seneste 2 år.

Branchekendt
Som tidligere Salgs- og Marketingchef hos Fritz Hansen, har Sofie Lindahl-Jessen solid erfaring med at skalere og kommunikere til et globalt publikum. Hun har i øvrigt været CEO i Sportsmaster og Saint Tropez, siddet i bestyrelsen i VIPP og er nuværende bestyrelsesmedlem i Imerco.

Sofie Lindahl-Jessen ser frem til samarbejdet med designbranchens pionér indenfor bæredygtig produktion af møbler og belysning: ”Jeg synes projektet er enormt spændende; Mater sidder uden tvivl på de mest nytænkende historier i designbranchen og differentierer sig meget markant på markedet. Alene historien om og metoden bag Ocean kollektionen er nyskabende, og arbejdet med cirkulært design med skarpt fokus på æstetik er meget visionært for branchen”, udtaler hun og tilføjer:

”Jeg har fået et stigende ønske om, at vi som virksomheder og forbrugere skal gøre mere for miljøet, bl.a. ved at kigge på vores forbrugsmønstre og produktionsmetoder. Derfor glæder jeg mig til at deltage i et projekt som er fremadskuende og et brand der tænker innovativt: jeg er fx meget begejstret for Maters strategi om at anvende etiske produktionsmetoder, benytte virksomheders affald til nye designs og fjerne forurenende plast fra verdenshavene. Det er meget konkrete bidrag til en mindre forurenende industri, og det er jeg personligt enormt inspireret af”.

www.materdesign.dk

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023