Nyt handelshus i interiørbranchen: Vi er som en agil speedbåd

Sig velkommen til en ny spiller på markedet: Pro-Vision er et brand-og handelshus, og bag det står rutinerede kræfter, nemlig Jakob Elmegaard Kristiansen og Christian Dam. Allerede nu præsenterer de en bred vifte af brands.

Innovative tøjklemmer fra U-Pro..

Det kan godt være, at virksomheden er spæd, men mændene bag Pro-Vision, Jakob Elmegaard Kristiansen og Christian Dam er nogle garvede herrer. Begge har nemlig mange års erfaring i isenkram- og designbranchen indenfor produkt- og konceptudvikling, indkøb samt salg – både på den nationale og internationale scene. 
For Pro-Visions direktør Jakob Elmegaard Kristiansen, der både har erfaring fra Coop, Imerco, Salling og Bahne, som blandt andet category manager, står det klart, hvorfor markedet har brug for Pro-Vision netop nu. 

Christian Dam..


”Vi fornemmede et behov hos kunderne, som vi følte, vi kunne dække. Vores mission er at skabe værdi. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan agere lige så agilt som en speedbåd på havet, så vi bedst muligt kan navigere rundt og opfylde kundernes behov”, fortæller han.
Som en handelsvirksomhed og et brandhouse specialiserer Pro-Vision sig inden for produktudvikling, konceptudvikling, sourcing, agenturservice og distribution.

Jakob Elmegaard Kristiansen..


“Vi er meget bevidste om hele tiden at bringe værdi til vores kunder gennem vores erfaring og netværk. Derfor gør vi blandt andet en dyd ud af have erfarne agenter ombord. Vi har prøvet så mange ting, at vi kan sætte os ind i, hvordan kunderne agerer og i deres tankegang. Vi kan derfor tilpasse os fuldstændig målrettet”, siger Jakob Elmegaard Kristiansen. 

Fart på speedbåden 
Allerede nu har virksomheden flere brands under vingerne. Blandt dem er Il-Po, som ejes af Ilse Jacobsen og Poul Christensen og deres innovative tøjklemme. I 2015 præsenterede Poul tøjklemmen i Løvens Hule og Ilse Jacobsen investerede i muligheden. I 2016 kom så ‘klemmer, der holder’ på markedet.  
“Vi er de eneste i verden, der er distributør på denne innovative tøjklemme, der fås flere steder i norden, men også globalt”, siger Jakob Elmegaard Kristiansen. 


Også italienske Silikomart repræsenteres gennem Pro-Vision, der tilbyder en bred vifte af innovative bageprodukter med en funktionalitet og et design, som imødekommer behovene hos dem, der elsker at bage.
“Vi har oplevet en massiv interesse for Silikomart, hvor flere forhandlere har ønsket at få det ind i deres sortiment. Allerede nu kan man opleve mærket i blandt andet Kop & Kande og Magasin”, slutter han. 
Pro-Vision har hovedkontor i Ølstykke med showroom og kontor.

Relateret indhold

17.07.2024Designbase.dk

Kunstig intelligens og håndstrik kolliderer

17.07.2024Designbase.dk

Fra 2025 ændrer spoga+gafa sine messedatoer

10.07.2024Designbase.dk

Hver 3. elev stopper indenfor 5 år

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023