Nyt tiltag lader danskerne shoppe med samfundssind

Et nyt samarbejde mellem betalingsudbyderen Adyen og WHO giver forretninger og webshops mulighed for at lade deres kunder donere penge, når de gennemfører et køb. Pengene går direkte til WHO’s arbejde med vaccineforskning.

Et nyt samarbejde mellem betalingsudbyderen Adyen og WHO giver danske forretninger og webshops mulighed for at integrere en donationsknap i deres betalingssystem. PR-foto..

Forskere verden over arbejder på at finde en vaccine mod COVID-19, men indsatsen er både under et tidspres og et økonomisk pres. Derfor har betalingsudbyderen Adyen indledt et samarbejde med WHO, der gør det nemt for forretninger at opfordre deres kunder til at donere penge til vaccineforskning. 

Med en enkelt knap kan både fysiske butikker og webshops hjælpe deres kunder med at gøre en forskel og tage ansvar. For er der noget, danskerne har lært af krisen, så er det, at man sammen kan mere end hver for sig. Og danskerne vil gerne hjælpe. Ifølge en undersøgelse fra Københavns Universitet har mere end halvdelen af alle danskere hjulpet andre i forbindelse med coronakrisen. 

“Kombinationen af WHOs COVID-19 Solidarity Response Fund og vores teknologi gør det muligt at skalere indsamlingen af donationer. Vi håber, at mange tilslutter sig tiltaget – vi er klar”, siger Ingo Uytdehaage, CFO i Adyen.

Gør det nemt at donere 
Tiltaget giver virksomhederne mulighed for at integrere donationen direkte i betalingsprocessen i både webshops og fysiske butikker. Målet er at gøre det nemt for kunderne at donere penge til et godt formål, når de alligevel er i færd med at gennemføre et køb. 

Men det er samtidig også nemt og omkostningsfrit for de enkelte butikker og webshops at tilbyde muligheden, eftersom Adyen afholder alle omkostninger i forbindelse med donationsknappen.

Store og små butikker og webshops har derfor muligheden for at takke ja til muligheden uden at skulle bekymre sig om diverse udgifter og træk på egen likviditet.

For den enkelte butik eller webshop kan det være svært at vælge mellem rækken af kendte og ukendte NGO’er, hvor Adyen gjort det nemt ved at vælge en anerkendt samarbejdspartner som WHO og kampen for at udvikle en vaccine til glæde for mennesker over hele verden.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023