Nyt tiltag lader danskerne shoppe med samfundssind

Et nyt samarbejde mellem betalingsudbyderen Adyen og WHO giver forretninger og webshops mulighed for at lade deres kunder donere penge, når de gennemfører et køb. Pengene går direkte til WHO’s arbejde med vaccineforskning.

Et nyt samarbejde mellem betalingsudbyderen Adyen og WHO giver danske forretninger og webshops mulighed for at integrere en donationsknap i deres betalingssystem. PR-foto..

Forskere verden over arbejder på at finde en vaccine mod COVID-19, men indsatsen er både under et tidspres og et økonomisk pres. Derfor har betalingsudbyderen Adyen indledt et samarbejde med WHO, der gør det nemt for forretninger at opfordre deres kunder til at donere penge til vaccineforskning. 

Med en enkelt knap kan både fysiske butikker og webshops hjælpe deres kunder med at gøre en forskel og tage ansvar. For er der noget, danskerne har lært af krisen, så er det, at man sammen kan mere end hver for sig. Og danskerne vil gerne hjælpe. Ifølge en undersøgelse fra Københavns Universitet har mere end halvdelen af alle danskere hjulpet andre i forbindelse med coronakrisen. 

“Kombinationen af WHOs COVID-19 Solidarity Response Fund og vores teknologi gør det muligt at skalere indsamlingen af donationer. Vi håber, at mange tilslutter sig tiltaget – vi er klar”, siger Ingo Uytdehaage, CFO i Adyen.

Gør det nemt at donere 
Tiltaget giver virksomhederne mulighed for at integrere donationen direkte i betalingsprocessen i både webshops og fysiske butikker. Målet er at gøre det nemt for kunderne at donere penge til et godt formål, når de alligevel er i færd med at gennemføre et køb. 

Men det er samtidig også nemt og omkostningsfrit for de enkelte butikker og webshops at tilbyde muligheden, eftersom Adyen afholder alle omkostninger i forbindelse med donationsknappen.

Store og små butikker og webshops har derfor muligheden for at takke ja til muligheden uden at skulle bekymre sig om diverse udgifter og træk på egen likviditet.

For den enkelte butik eller webshop kan det være svært at vælge mellem rækken af kendte og ukendte NGO’er, hvor Adyen gjort det nemt ved at vælge en anerkendt samarbejdspartner som WHO og kampen for at udvikle en vaccine til glæde for mennesker over hele verden.

- HCL

Relateret indhold

23.05.2024Designbase.dk

MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954

23.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023