Ordreglæde på Vinter Nordstil 2023

14.500 besøgende var glade for de kreative produktverdener og originale og moderne tilgange fra de 720 udstillere fra Tyskland og udlandet, og på messebesøgs- og udstillersiden registrerede Nordstil høje tilfredshedsvurderinger.

Foto: Messe Frankfurt / Jean-Luc Valentin .

Nordstil Forum gav værdifulde impulser til aktuelle emner som bæredygtighed og digitalisering. Detailhandlen i Nordtyskland er således godt rustet til succesfuld, bæredygtig forretning i de kommende måneder. Og som et pålideligt anker i forhold til at gøre en god forretning, sikrede Winter-Nordstil en stemning af optimisme og ordreglæde.

14.500 besøgende var en solidt stigning på 38 procent, og detailhandlerne kom fra såvel Nordtyskland som Skandinavien for at begynde det nye forretningsår i Elbens metropol.

720 udstillere (+7,5 procent) fra Tyskland, Holland, Skandinavien med flere, viste deres nyeste produkter. 

"Den markante stigning i udstillere og besøgende bekræfter Nordstils rolle som en vigtig og pålidelig ordre-, inspirations- og netværksplatform i Norden. Sektoren har brug for personlig kommunikation for at finde løsninger sammen og udnytte vækstpotentialet. Messen som markedsføringsinstrument fungerer og er mere efterspurgt end nogensinde", siger Philipp Ferger, Vice President Consumer Goods Fairs, Messe Frankfurt Exhibition.

Foto: Messe Frankfurt / Jean-Luc Valentin .

Nye produkt- og farveverdener gav masser af inspiration til de besøgende, og derfor er procentdelen af tilfredse besøgende stabil på et højt niveau. 96 procent af de besøgende er generelt tilfredse med deres besøg på Vinter-Nordstil 2023 og vurderer udvalget af udstillede produkter og tjenester og opfyldelsen af deres messemål meget positivt.

"I år beviste Winter-Nordstil endnu engang, hvordan en attraktiv regional messe skal fungere: Trends, oplevelser og,masser af inspiration til en moderne PoS, spændende produkter, livlig aktivitet og netværk i den bedste stemning i hallerne og rigtig god ordreforretning til forårs- og sommerhandlen. Messen var en succes, og jeg er glad for, at stemningen i sektoren er god på trods af den generelle situation", understreger Oliver Hagemann, fra Handelsverband Wohnen und Büro.

Tendenser på Nordstil: optimistisk, tæt på naturen, lokalt

Trendfarven "Viva Magenta", der for nylig blev lanceret som Årets farve af Pantone Color Institute, sender lyse signaler inden for boligtekstiler, papirvarer og sæsonbestemt dekoration.

I 2023 kan denne positive energi kombineret med en dyb forbindelse til naturen også mærkes. Her er tingene mindre farveintensive og med inspiration fra skandinavisk design, som traditionelt er stærkt repræsenteret på Nordstil. 

Foto: Messe Frankfurt / Jean-Luc Valentin .

Uanset om det er grove, naturinspirerede former og taktile overflader eller en minimalistisk og samtidig bæredygtig designtilgang, handler det om at tage en dyb indånding: Beroligende produkter skabt af omhyggeligt fremskaffede naturlige materialer og designet med kærlighed og kunstfærdighed. 

I det hele taget kan man konstatere, at ønsket om det evigt nye er afløst af en mere bæredygtig overbevisning. Det handler om den følsomme videreudvikling af holistiske levemiljøer, der konstant genoplives af subtile impulser. Fokus er på originale designs, små serier og håndlavede produkter, der bedst produceres lokalt, for eksempel i den nærliggende fabrik eller i virksomhedens eget værksted. 

Den næste sommer Nordstil finder sted fra 22. til 24. juli 2023 og den næste Winter Nordstil fra 13. til 15. januar 2024.

Relateret indhold

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

04.07.2024Designbase.dk

Salling Group samler igen medarbejderne til Danmarks største firmafest

04.07.2024Designbase.dk

Bøde på 200.000 kroner for vildledende prismarkedsføring

03.07.2024Designbase.dk

Lav et værdikæde-tjek

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023