Oslo Design Fair løber ad stablen 1.-3. september

“Endelig! Efter næsten halvandet år på hjemmekontoret, glæder vi os vildt til at åbne vores døre og se alle udstillerne, de besøgende og pressen igen”. Det siger Kathrine Tillnes Jansen, direktør for Oslo Design Fair.

Vi sætter alle sejl til på messen i september, siger Kathrine Tillnes Jansen, direktør for Oslo Design Fair..

«Oslo Design Fair er en savnet og vigtig mødeplads for branchen. Det viser de tilbagemeldinger, vi har fået», præciserer Kathrine Tillnes Jansen, direktør for Oslo Design Fair.

«Det at messerne nu er ligestillede med den øvrige handel giver os mulighed for at se fremad og tyghed til at kunne gennemføre messen dette efterår».
«Vi er godt forberedt på de krav, der stilles til beskyttelse mod smitte, og vi har allerede udformet en smittevejledning sammen med Standard Norge. Hertil kommer at vi har store lokaler, som vi kan boltre os på, så alle kan være sikre på at det er helt trygt at deltage på årets Oslo Design Fair».

Nyt i år er designsamarbejdet omkring Trendudstillingen med Léva Urban Design.

«Léva arbejder med at udvikle byer og steder med os mennesker i fokus baseret på data indsamlet i hele Norge og med grundlag fra forskellige fagområder som sociologi, byplanlægning og design. Nu får vi mulighed for at dykke dybt ned i hendes ocean af viden og kombinere det med vores kunders designløsninger. Det kommer der nogle rigtig interessante resultater ud af!».

Det kreative team arbejder på livet løs for at udforme trendudstillingen under temaet HAPPYTAT.

«HAPPYTAT er et konstrueret ord, sammensat af happy og habitat. Vi tænker nemlig, at alle mennesker drømmer om at bo på et godt sted. Et sted, som er udviklet på menneskers præmisser. Oslo Design Fair ønsker igennem messens tema at bidrage til at sætte et positivt fokus på mulighederne inden for den branche, vi er en del af, og sætte spot innovative aktører med ambitiøse mål. Målet er at skabe bæredygtige, smukke og inkluderende områder med designløsninger, hvor ingen elementer er tilfældige. I den forbindelse skal vi også fokusere på overgangen mellem ude og inde, hvor grænserne bliver mere og mere udviskede».

Hvordan kan man sikre et fremtidig HAPPYTAT i Norge?
«Ved at benytte den indsigt, som LÉVA Urban Design har arbejdet med igennem flere år, vil de sammen med kurator Kirsten Visdal arbejde frem mod at vise gode, nye funktioner i hjemmet, som underbygger forskellige mødepladser. Fra mødet med os selv, over familiemiddagen rundt om langbordet til større forsamlinger».

Årets messe vil naturligt nok blive noget mindre end normalt.

«Der er fortsat en del usikkerhed omkring indrejse til Norge fra andre lande, så vi ved endnu ikke, hvor mange udenlandske udstiller, der kommer. Vi forventer dog 150 udstiller dette efterår. I skrivende stund fylder messen nu to af hallerne, der tilsammen udgør ca. 20.000 kvm.»

«Ud over alle standene, vil vi som altid opstille en helt unik trendudstilling, et tre-dages spændende og lærerigt fagligt program og flere kaffebarer og caféer. Vi vil også have er samarbejde med galleri Sorgenfri fra Majorstua i Oslo, som vil have en minimesse med café og bar i baggården».

Oslo Design Fair magasinet produceres i år og skal distribueres til alle Bo Bedres abonnenterne samt selvfølgelig deles ut på messen.

«Det faglige program indeholder både små og store navne fra branchen. Vi ønsker blandt andet at belyse vores tema igennem engagerede og inspirerende foredrag og diskussioner fra scenen, hvor Ragnhild Brochmann vil være konferencier og ordstyrer».

Relateret indhold

24.05.2024Designbase.dk

Udfasning af 1.000-kronesedlen: Byttepengegrænsen er nu 750 kroner

24.05.2024Designbase.dk

CSRD træder i kraft: Her er hvad du skal vide

23.05.2024Designbase.dk

MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954

20.05.2024Designbase.dk

Vidensdeling på Nordstil Forum

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023