Pantone har netop offentliggjort årets farve

Farven indgyder ro, tillid og samvær.

Pressefoto: PANTONE.

Classic Blue er årets farve. Den klassiske, tidløse blå er Pantones bud på et pålideligt og stabilt fundament, der kan bygges videre på, når vi krydser tærsklen til en ny æra. Sådan lyder det fra Pantone, der netop har introduceret årets farve.

Classic Blue (PANTONE 19-4052) er en tidløs og klassisk blå nuance, der er elegant i al sin enkelhed. Den har referencer til himlen i skumringstiden, og de beroligende toner i Classic Blue fremhæver ønsket om et pålideligt og stabilt fundament, som vi skal bygge videre på, når vi krydser tærsklen til en ny æra.

Classic Blue (PANTONE 19-4052) er årets farve fra Pantone..

“Vi lever i en tid, der kræver tillid, og det er netop kontinuitet og tillid, der udstråles i PANTONE 19-4052 Classic Blue", siger Leatrice Eiseman, administrerende direktør for Pantone Color Institute i en pressemeddelelse. Hun fortsætter: "Gennemsyret af en dyb resonans giver Classic Blue et forankrende fundament. En grænseløs blå stemningsfuld fornemmelse af den store og uendelige aftenhimmel, Classic Blue tilskynder os til at se ud over det indlysende; til at udvide vores tankerække; udfordre os til at tænke dybere, øge vores perspektiv og åbne strømmen af kommunikation".

Ifølge Pantone er den klassiske blå afslappende, og den giver en følelse af fred og ro til såvel ånd som sjæl. Hertil kommer koncentration, PANTONE Classic Blue kan fokusere vores tanker, og så fremmer klassisk blå, menneskets modstandsdygtighed.

Den klassiske blå er blid og let tilgængelig, den er omfavnende, og den egner sig til afslappet interaktion.

"Årets PANTONE farve fremhæver forholdet mellem farvetendenser, og hvad der sker i vores globale kultur netop nu. Det gælder en farve, der afspejler, hvad det enkelte individ føler, og hvad de har brug for, at farven kan være svaret på", siger Laurie Pressman, vicedirektør for Pantone Color Institute og hun uddyber:

"I takt med at samfundet fortsætter med at se på farver som en kommunikationsform og en måde at udtrykke og påvirke ideer og følelser på, bør designere og brands føle sig inspireret til at bruge farver til at engagere og forbinde. Årets PANTONE farve udstikker en strategisk retning for trend og design, og det afspejler Pantone Color instituttets arbejde året rundt".

Classic Blue i boligindretning

Pantone forudser at Classic Blue bliver en klar favorit til boligen. ”Ved at skabe et stabilt fundament, der kan bygges videre på, tilfører Classic Blue en kreativ selvtillid i boligindretningen med muligheden for at omdanne et rum gennem unikke farvekombinationer og tonale udtryk.

Classic Blue er let at anvende på tværs af mange forskellige materialer, teksturer og finishes, og den er en pålidelig blå, der kan tage dig i forskellige retninger, og udtrykke tradition og elegance såvel som uventet dristighed”, lyder det afsluttende i pressemeddelelsen fra Pantone.

www.pantone.com

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023