Præcise termometre til hele familien fra Braun

Feber kan være de første tegn på virus, infektioner eller anden pludselig syge.

Braun 2-in-1 No Touch Forehead er et pandetermometer, som kan måle dit barns temperatur på to klinisk afprøvede måder..

Feber kan være de første tegn på virus, infektioner eller anden pludselig syge. Med de ultrapræcise termometre fra Braun kan du komme sygdomen i forkøbet. Termometrene kommer i flere forskellige udgaver.

Braun Thermoscan 3 IRT 3020 er et smart øretermometer, som måler temperaturen på blot ét sekund. Yderst velegnet til småbørn. I pakken medfølger linser, som skal udskiftes efter brug. Ekstra linser købes separat.

Braun Thermoscan 5 IRT 6020 er et øretermometer med forvarmet, blød tip for ekstra præcis måling på få sekunder. Yderst velegnet til småbørn. I pakken medfølger linser, som skal udskiftes efter brug. Ekstra linser købes separat.

Braun 2-in-1 No Touch Forehead er et pandetermometer, som kan måle dit barns temperatur på to klinisk afprøvede måder. Hold enten termometeret tæt på huden på dit barns pande, hvorved du undgår at vække barnet. Du kan også måle temperaturen traditionelt ved at røre panden med termometeret. To sekunders måling.

Braun PRT 1000 er et traditionelt stiktermometer med blød og fleksibel spids for ekstra mildhed. Med let aflæseligt LCD-display og et bip, som markerer, at målingen er afsluttet. Vandtæt for nem rengøring og desinfektion.

Braun PRT 2000 er et innovativt stiktermometer med indstilling af alder, fordi definitionen af feber ændres med alderen. Med farvekodedisplay og feberalarm. Fleksibel spids for ekstra mildhed. Otte sekunders måling.

Yderligere information - www.auroragroup.dk

10.03.2017Aurora Group Danmark A/S

Sponseret

Nyt look – nye visioner hos Aurora Group

01.02.2017Aurora Group Danmark A/S

Sponseret

PANZER® Premium Silicate Glass – den ultimative skærmbeskyttelse

07.11.2016Aurora Group Danmark A/S

Sponseret

Puro Safety LED

04.11.2016Aurora Group Danmark A/S

Sponseret

Højt hår i festens højsæson

24.05.2016Aurora Group Danmark A/S

Sponseret

PANZER® til Samsung Galaxy S7/S7 edge

20.05.2016Aurora Group Danmark A/S

Sponseret

BRAUN BARBERMASKINER vinder test efter test....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023